Pareltje voor golfliefhebbers

Landal Beach Resort Ooghduyne beschikt over een 9-holes golfbaan met A-status, een echt pareltje voor de gevorderde golfers! Maar ook de beginners zijn hier van harte welkom. U kunt onder leiding van een golfpro op een leuke manier kennis maken met alle facetten van de golfsport. Ook beschikt dit golfpark over een par 3 familiebaan. Voor ieder wat wils!
Golfbaan Ooghduyne

Golf nabij strand, zee en duinen

Golfbaan Ooghduyne is door haar specifieke ligging in de kop van
Noord-Holland uniek. Het omliggende landschap nodigt iedere golfer uit
tot het spelen van een ontspannend rondje golf. U voelt zich al gauw één
met de natuur, een prachtige ervaring.

Voor beginners

Heeft u nog geen ervaring? Dan kunt u terecht op de Par 3 familiebaan. Hier maakt het hele gezin kennis met het golfspel. Voor de Par 3 familiebaan heeft u geen vergunning nodig, u kunt zo de baan op. Het afslaan op de driving range gaat richting het water (uniek in Nederland) en is voor iedereen vrij toegankelijk. U moet alleen een ballenkaart kopen. Heeft u geen golfclubs? Deze zijn beschikbaar bij de golfreceptie.

Golfschool Ooghduyne

U bent van harte welkom op golfschool Ooghduyne of u nu wilt kennis maken met de golfsport of al een beginnende of gevorderde golfer bent. Golfschool Ooghduyne heeft een ruim aanbod cursussen en golflessen voor jong en oud! Voor de ervaren golfer worden er onder andere themalessen en handicap cursussen gegeven. Snel uw GVB halen? Uniek is dat u bij Golfschool Ooghduyne in een dag of in een weekend uw GVB (handicap 54) kunt behalen. Reserveer een Golfarrangement via +31 6 484 057 53.
Golfschool Ooghduyne

Mogelijkheden genoeg

De par 70 golfbaan biedt naast een rondje golfen vele andere mogelijkheden: groepslessen, privé-lessen, kennismakingslessen, lessen “Verder met Golf”, opleidingstrajecten voor het GVB examen en het Golf paspoort. Maar ook golfclinics voor groepen en bedrijven. Er zijn vergaderzalen aanwezig zodat u
een meeting kunt combineren met een vleugje ontspanning op de golfbaan.

Meer informatie of reserveren?

Er zijn volop mogelijkheden op de Golfbaan Ooghduyne. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie van Landal Beach Resort Ooghduyne via tel. +31-(0)223 64 01 00.

Overige golfbanen in de omgeving

Golfbaan De Texelse (Texel)

  • 18 holes par 72 baan
  • 9 holes par 3 baan
  • Gelegen in een omgeving met duinen en water
  • Driving Range
  • Green fee
  • Diverse arrangementen
  • Clubhuis
  • Shop
  • Bel +31-(0)222 31 65 39 voor speelmogelijkheden op de door u gewenste dag en tijd
Parken in de omgeving:
Meer informatie over Golfbaan De Texelse