Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Fietsend langs bloembollenvelden die volop bloeien in het voorjaar, door de polders en eeuwenoude dorpjes. Of wandelen in natuurgebied Het Zwanenwater en langs de kust. Ontspannen genieten.

Fietsen in de omgeving

Van uitgestrekte duinen, polders en bloembollenvelden tot groene weilanden. Het fietslandschap van Noord-Holland rondom Julianadorp en Callantsoog heeft veel te bieden. Fiets langs de vuurtoren de Groote Kaap door naar Schagen, Den Helder of het voormalig eiland Wieringen. Handig: VVV Noord-Holland heeft al een aantal fietsroutes vastgelegd. De middag sluit u gezellig af met een kopje koffie of thee en een appeltaartpuntje bij Brasserie Sandz of Steaks & Burgers op het park!

Wandelen op Texel

Op 8 kilometer vanaf het park vindt u Den Helder. Vanuit de veerhaven van Den Helder kunt u met de boot de 20 minuten durende oversteek maken naar Texel. Heerlijk uitwaaien en wandelen, Texel is de ideale plek voor een dagje uit. Bezoek de vuurtoren of ga naar Ecomare.

Wilt u meer weten? Bij de receptie helpen we u graag verder. Reserveren voor de boot is niet nodig.

Tip: Bikes & More fietsverhuur

U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen om tijdens uw verblijf de omgeving van het park te verkennen. Op Landal Beach Resort Ooghduyne is het mogelijk om dames-, heren- en kinderfietsen te huren, maar ook skelters en elektrische fietsen. We maken het u graag gemakkelijk! Wilt u zeker zijn van een fiets tijdens uw verblijf bij Landal Beach Resort Ooghduyne? Reserveer dan eenvoudig uw fiets via Landal CycleShare.
Reserveren