Wandelen en fietsen

Landal Brandnertal ligt direct aan een prachtige natuurgebied. Stap uit uw appartement en het avontuur kan beginnen. Of u nu gaat wandelen, mountainbiken of fietsen, laat u verrassen door de  fascinerende panorama's, steile bergen en prachtige alpenweiden. Bewonder de zeldzame bloemen en dieren in het wild en geniet volop van de omgeving. 

Wandelparadijs Brandnertal

De omgeving van Landal Brandnertal biedt eindeloos veel mogelijkheden. Het park ligt direct aan het wandelgebied, ideaal voor zowel de recreatieve wandelaar en de ervaren bergbeklimmer. Wandel door de traditionele dorpjes, neem een bezoekje aan de musea of maak een bergtocht. Met de lift bent u zo in de toppen van de bergen. De frisse berglucht doet iedereen goed!

In de omgeving worden ook allerlei wandeltochten georganiseerd. Om het echte Alpengevoel te krijgen wandelt u mee door de bergen langs de dieren in het wild en maakt u een stop bij de kaasboerderij, een verrassende tocht! Voor meer wandeltochten en een interactieve wandelkaart kunt u hier terecht.

Ook leuk voor de kids is het blotevoetenpad. Ja echt, met de blote voeten een wandeling maken! Het pad in Brand biedt 1,5 kilometer aan wandelplezier. De kinderwagens kunnen gewoon mee.
Wandelen in Brandnertal

Bikepark Brandnertal

In het uitgestrekte gebied vindt u mountainbike routes in alle niveaus en hoogtes. De mooie natuur nodigt u uit het landschap te verkennen, uitdagende paden te ontdekken of gewoon te genieten. Brandnertal lokt u in de zomer met meer dan 110 km aan avontuurlijke mountainbike routes.

Het beste is, dat vele mountainbikeroutes direct langs Landal Brandnertal lopen. Dit betekent dat u direct kunt starten vanaf uw comfortabele appartement.

Naast Landal Brandnertal ligt het nieuwe Bikepark Brandnertal. Hier kunt u naar hartenlust uw eigen grenzen opzoeken met de mountainbike. Zo kunt u vrij gaan rijden op het parcours, een cursus volgen of een spannende rit bergafwaarts maken. Gaat u liever zelf op pad? Mountainbikes en andere materialen zijn hier gewoon te huur.

Tip: huur een fiets

Klaar om de natuur in te gaan? U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen. Op het park kunt u namelijk dames- en herenfietsen huren, maar ook mountainbikes. Of huur een bolderwagen om met de kids op pad te gaan!

Kliffen, grotten en de top overwinnen

De pieken en de klimroutes van de Montafon dagen de beklimmer uit alles uit hun passie voor bergen en hoogtes te halen. De Zimba ligt met zijn 2.643 meter bij de ingang van de Montafon en is het hoogtepunt van de Vandanser Steinwand. Zijn de wandelroutes niet genoeg voor u en wilt u een uitdagendere berg- of klimroute? In Montafon worden hier ook mogelijkheden voor geboden.
Zima-BergroutesKlimparcoursen