Sport en spel

Samen plezier maken, daar draait het om op vakantie. Dat gaan we doen ook! Doe mee aan leuke activiteiten met het Fun & Entertainment-team of speel een potje voetbal op het multifunctioneel sportveld. En er is nog veel meer…
Alles over sport en spel

Wandelen en fietsen

Landal Brandnertal ligt direct aan een prachtige natuurgebied. Stap uit uw appartement en het avontuur kan beginnen. Of u nu gaat wandelen, mountainbiken of fietsen, laat u verrassen door de  fascinerende panorama's, steile bergen en prachtige alpenweiden. Bewonder de zeldzame bloemen en dieren in het wild en geniet volop van de omgeving. 

Wandelen en fietsen

Kids

Knutsel mee in de Bollo Club en maak mooie kunstwerkjes! Landal Brandnertal
is voor de kids echt een speelparadijs. Beleef uren speelplezier in de indoorspeelplaats of maak nieuwe vriendjes in de speeltuin. Met elkaar maken
we er een onvergetelijke vakantie van.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit en de omgeving ontdekken, musea bezoeken of op bezoek bij de kaasboerderij. Ga naar de toppen van de bergen met de lift en geniet van het prachtige uitzicht.
Omgevingstips

Zwemmen

Een echte zwemliefhebber? Trek een paar baantjes in het water of spetter met de kleintjes in het aparte peuterbad. Kom heerlijk tot rust in de relaxruimte en geniet van een panoramisch uitzicht. Het overdekte zwembad op Landal Brandnertal biedt plezier voor de hele familie.
Zwempret

Beauty en wellness

Bent u de hele dag op pad geweest? Geef uw spieren wat rust in de kleur-/biosauna of doe een middagdutje in de relaxruimte. De whirlpool is heerlijk om de dag mee af te sluiten!
Meer beauty en wellness

Eten en drinken

Van al deze winteractiviteiten krijgt u trek. Neem na het skiën een lekker drankje aan de bar en geniet van een gezellig diner in ons restaurant ‘Einhorn’. Eet u liever in het comfort van uw eigen accommodatie bij een knapperend haardvuur? Haal dan uw boodschappen bij de mini-shop en geniet van een leuke avond voor uzelf koken. Mmm... tast toe!
Meer eten en drinken