Omgeving

Gelegen aan de rand van het Peak District National Park in het hart van Engeland, ten noorden van Birmingham en ten oosten van Manchester, ligt Landal Darwin Forest. Ga eropuit en ontdek de prachtige natuur die tal van mogelijkheden biedt. Ontdek ook de dorpen en landhuizen van de countryside.

Peak District National Park

Het Peak District National Park met zijn adembenemende uitzichten biedt geweldige mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding zoals fietsen, mountainbiken, wandelen, klimmen en wilde dieren spotten.
WebsiteCa. 8,5 kilometer van het park

Chatsworth House

Bezoek het iconische huis van de hertog en hertogin van Devonshire, bekend van Pride and Prejudice, en ontdek 105 hectare landgoed.
WebsiteCa. 11,5 kilometer van het park

Haddon Hall

Een prachtig Engels Tudor landhuis in Derbyshire. Haddon Hall, thuisbasis van de familie Manners en één van de mooiste voorbeelden van een middeleeuws Engels landhuis, wordt als één van de meest romantische huizen in Groot-Brittannië beschouwd.
WebsiteCa. 14 kilometer van het park

Alton Towers

Als je van spanning houdt, ga dan naar Alton Towers in Staffordshire, dat zowel een pretpark als een waterparadijs is. Het park biedt plezier voor het hele gezin. Ritjes die voor pure adrenaline zorgen kun je afwisselen met rustiger activiteiten.
WebsiteCa. 44,5 kilometer van het park

Meer tips