Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf het park liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten.

Twentse Hooilanden

Of u nu houdt van fietsen of wandelen, de omgeving van Landal De Vlegge biedt eindeloos veel mogelijkheden. Ontdek de Twentse Hooilanden en fiets door uitgestrekte weides en bossen. Een stukje verder zit u al aan de Duitse grens, dichtbij Graafschap Bentheim. Of fiets naar de gezellige stad Almelo en bezoek het Bolletje Bakkerijmuseum. Huur gemakkelijk uw (elektrische) fiets of mountainbike bij de fietsverhuur op het park.

Bepaal uw eigen route!

Maar er is meer… Stel uw eigen route samen met de knooppuntenkaart en maak de route zo lang of kort als u wenst. De routes brengen u in de nazomer langs de prachtige bloeiende heidevelden, de Sallandse Heuvelrug of zak af te water met de kano over rivier de Regge, de Vecht of de Dinkel. Wij bieden diverse wandel- en fietsarrangementen.

Na een actieve dag is het gemakkelijk en lekker gourmetten in uw eigen bungalow met het gourmetarrangement. Met lekker weer kunt u ook gezellig barbecueën op uw terras.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. 
Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets