Eten en drinken

Start de dag met verse broodjes en een sapje. Boodschappen bestelt u gemakkelijk online en wij zorgen ervoor dat deze klaar staan bij aankomst. Geen zin om uren in de keuken te staan? Ga gezellig gourmetten in de bungalow of kom dineren bij Paviljoen De Vlegge.
Meer eten en drinken

Zwemmen

Plons! Direct aan het park ligt een recreatieplas met een heerlijk recreatiestrand. Terwijl de kids spetteren en spelen in het water heeft u genoeg tijd voor een goed boek. En wie maakt het mooiste zandkasteel?
Zwempret

Sport en spel

Op en rond Landal De Vlegge viert u de vakantie zowel actief als ontspannen. Sla een balletje op de tennisbaan of ga met elkaar volleyballen. Wandel met de kids naar het insectenhotel en de vogelvoederplaats. Vergeet ook uw vismaterialen niet in te pakken, het is heerlijk vissen aan de recreatieplas.
Alles over sport en spel

Kids

Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom! Spring op de airtrampoline en scheur met de skelter over het park. In de zomervakantie organiseert het Fun & Entertainment-team allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Kom je ook?
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Vanaf Landal De Vlegge kunt u gemakkelijk Overijssel verkennen, zowel met de auto als met de fiets. Met zijn tweetjes of met het hele gezin. Ons park leent zich bij uitstek om de grens over te steken naar Duitsland, u bent er zo en ook daar is genoeg te beleven.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf het park liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten.
Meer wandelen en fietsen