Wandelen en fietsen

Welkom in het paradijs voor wandelaars en fietsers. Vanuit uw bungalow zo de natuur in. Wandel rondom het stuwmeer en geniet van het uitzicht. Fietsend over heide, hoogveen en door bossen. Er wachten eindeloze kilometers wandel- en fietswegen op u. Ontdek de schoonheid van Thüsfelder Talsperre.

Ontdek Oldenburger Münsterland

Tijdens uw verblijf op Landal Dwergter Sand bent u één met de natuur. Actief vermaak met het gezin of een ontspannen moment samen. Met de talrijke fiets- en wandelroutes ontdekt u het natuurschoon van Oldenburger Münsterland. Trek uw wandelschoenen aan of huur een fiets op het park en verken het veelzijdige landschap om u heen.

Wandelen

Vanuit uw bungalow wandelt u zo de bossen in. Maak boswandeling met de kids of verken het ontdekkingspad Thülsfelder Talsperre rondom het stuwmeer. Een leerzame tocht door over het veenpad “Molberger Dose”, hier leert u alles over het veen en moeras. Leuk voor de kinderen, leuk voor u. Naast al het natuurschoon omringt u zich door gezellige steden. Ga gezellig winkelen in Bremen of ontdek cultureel Cloppenburg.

Fietsen

Als u liever met de fiets de natuur in gaat, zijn er verschillende fietsroutes door het bos-, heide- en hoogveengebied. Beleef een mooie dag in de buitenlucht. Ontdek de regio met enkele etappes van de Boxenstopp-route van in totaal wel 306 kilometers. Wilt u onderweg alle bezienswaardigheden van de streek zien? Dat kan met de Moor-belevenisroute. Volg de rivieren de Ems en de Hase met de Hase-Ems route om onderweg historische steden en agrarische landschappen te doorkruisen. Vergeet onderweg niet van het fascinerende uitzicht te genieten.

Bikes & More verhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doe je natuurlijk met een van onze huurfietsen die te huur zijn de fietsverhuur op Landal Dwergter Sand. Ben je op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets of willen de kinderen graag met een skelter het park verkennen? Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.
Bikes & More fietsverhuur