Omgeving

Laat je verrassen door de veelzijdige natuur om je heen, en dat net over de Nederlandse grens. Je verblijft midden in recreatiegebied Oldenburger Münsterland. Ga er samen of met het hele gezin op uit. Wandelen in de natuur, maak een fietstocht of ontdek Klimbos Nord of het Speelpark Molli-Bär.

Recreatiegebied Thülsfelder Talsperre

Cloppenburg
Dicht aan het water langs de dam ligt dit recreatiegebied, de ideale plek voor wandelaars, hardlopers, Nordic Walkers en liefhebbers van de natuur.
WebsiteCa. 11,5 kilometer van het park

Speelpark Molli-Bär

Molbergen
1001 Indoorspeelmogelijkheden voor kinderen verdeeld over meer dan 4000 m² met o.a. ballenbak, trampolines, klimrek, go-kartbaan, theater en nog veel meer!
WebsiteCa. 5 kilometer van het park

Kletterwald Nord

Friesoythe
Klimbos Nord is prachtig gelegen in het recreatiegebied Thülsfelder Talsperre. Fun, fitness, avontuur en veel natuur voor iedereen die klimmen leuk vindt of het gewoon eens wil uitproberen.
WebsiteCa. 9 kilometer van het park

Cloppenburg

Cloppenburg
Dorpsmuseum Cloppenburg gelegen in een parkachtige omgeving met hoge bomen en sprookjesachtige beekjes. Dat is het ‘Niedersächsische’ openluchtmuseum: een groen historisch eiland met indrukwekkende bouwwerken van de laatste 500 jaar.
WebsiteCa. 12,5 kilometer van het park

Slot Clemenswerth

Sögel
Het jachtslot Clemenswerth werd in de periode 1737– 1747 voor de keurvorst en aartsbisschop Clemens August uit Köln gebouwd. Als stervormig bouwwerk met een centraal gedeelte, gastenverblijven, slotkapel, vorstelijke paardenstal en een bospark, is het een van de aantrekkelijkste culturele en historische monumenten uit de late Baroktijd.
WebsiteCa. 29,5 kilometer van het park

Meer tips