Omgeving

Wakker worden... De zon schijnt! In de omgeving van Landal Esonstad is zo veel te doen. Met zijn tweetjes of met het hele gezin. Dit park leent zich bij uitstek voor een bezoek aan diverse bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld een museum of Zeehondencentrum Pieterburen.

Nationaal Park Lauwersmeer

Lauwersoog
De natuur in het Lauwersmeergebied is zo bijzonder dat het is uitgeroepen tot Nationaal Park. 
WebsiteCa. 15 kilometer van het park

Zeehondencentrum Pieterburen

Pieterburen
Altijd al willen weten hoe een dag op een zeehondencentrum eruit ziet? Kom eens achter de schermen kijken!
WebsiteCa. 35,5 kilometer van het park

Tuk Tuk Lauwersoog

Lauwersoog
Tuk er eens uit! Toeren door het prachtige Friese of Groninger land met een heuse Tuk Tuk. Een unieke ervaring voor het het hele gezin.
WebsiteCa. 10,5 kilometer van het park

DoeZoo Insectenwereld

Leens
Al je zintuigen komen in dit park volop aan bod: horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Een slang om je nek... Een stinkdier aaien... En natuurlijk een kikker kussen!
WebsiteCa. 29 kilometer van het park

Stap op de boot

Lauwersoog
Ga mee met ‘de Wadstruner’ of ‘de Störtebeker’ en ontdek de prachtige omgeving van het park vanaf de boot. Meer informatie over vaartijden is verkrijgbaar bij de receptie.
WebsiteCa. 11 kilometer van het park

Samen eropuit in de omgeving

Trek eropuit in de omgeving en ontdek wat er allemaal te doen is. Een dag vol actie en sensatie in een attractiepark, een uitstapje naar de dierentuin of bezoek een evenement in de regio. Op de parken is genoeg te beleven, maar de omgeving heeft ook van alles te bieden. Volop vertier, voor ieder wat wils.
Bekijk de leukste uitstapjes in de omgeving