Faciliteiten Glamping Gooise Heide

Midden in de bossen van ‘t Gooi vind je Landal Gooise Heide. Hier ben je omringd door natuur. Doe mee met één van de vele sportactiviteiten in de Ray Shelter of ga fietsen in de prachtige omgeving van het park. Op het park vind je Gasterij 't Nennetje/ ’t Koffiehuys waar je heerlijk tafelt na een dag in de buitenlucht. Dat wordt genieten!
  • Verschillende sportactiviteiten
  • Gasterij 't Nennetje/ ’t Koffiehuys
  • Speelweide
  • Fietsverhuur voor het hele gezin
  • Wasserette
Prijzen en beschikbaarheid
Young couple running in park/forest

Sporten in de buitenlucht

Werk aan je conditie tijdens een lesje boksen, Fit Fight of pak het steviger aan en werk je in het zweet tijdens een CrossFit-sessie. Ook zijn er yogalessen, Trailrunningtochten en actieve Bootcamp-sessies. En dat allemaal buiten in de natuur.
DSD Belevingsfotografie zomer 2017

Spelen maar!

Ook voor kids is er genoeg te doen in de bosrijke omgeving. Wandelen, fietsen, boshutten bouwen: you name it. Op het park zelf is er nog een bescheiden speeltuin in het groen waar jonge gasten ongestoord kunnen klimmen, klauteren en ravotten. Nieuw dit jaar is de komst van een airtrampoline waar naar hartenlust gesprongen kan worden.
De vreugdesprong van Disco

Met de hond

Op Landal Gooise Heide is je trouwe viervoeter van harte welkom. Een aantal van onze tenten zijn toegankelijk voor huisdieren. En het uitlaatrondje? Die gaat natuurlijk dwars door het bos. Zo verken je elke dag weer een nieuwe route door de natuur. In de buurt van het park zijn er mooie losloopgebieden waar je samen met je hond heerlijk wandelt.
Onze accommodaties
Kijk voor álle actuele info in de Landal-app Onmisbaar vóór en tijdens jouw verblijf