Kids

Alle tijd om te spelen! De kinderen zijn uren zoet in de speeltuin met het grote springkussen of in de indoorspeelplaats. Ook de allerkleinsten vermaken zich prima in hun eigen kinderspeelhoek. Klimmen en klauteren op het klimrek, roetsjen van de glijbaan en zandkastelen bouwen in de zandbak.

Puur vermaak

Kids
  • Trampoline
  • Indoorspeelplaats
  • Kinderspeelhoek
  • Speeltuin(en)
  • Zandbak

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids

Gaat u binnenkort met uw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen. Deel samen hun creatie via #OntdekLandal en maak kans op een verblijf in een échte boomhut op Landal Miggelenberg.

Lekker buitenspelen

Terwijl u zich lekker ontspant bij de bungalow, maken de kinderen nieuwe vriendjes in de speeltuin. Volop pret op het grote springkussen en de mooiste salto’s worden gemaakt op de trampolines. Vervelen is onmogelijk!

Indoorspeelplaats

Ontdek een wereld vol avontuur in de indoorspeelplaats. Wie klautert het snelst naar boven op het klimrek en wie wint er in het ballengevecht? Daag elkaar uit en geniet van uren speelplezier. De kinderen willen niet meer terug naar huis.