Eten en drinken

Gezellig samen dineren in het restaurant Café Lido of de beste restaurantjes
in de buurt ontdekken. Bezoek voor een gezellige avond aan de kust het stadje Løkken of Lønstrup. Proost op een geweldige vakantie!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Iedere dag zwemmen! In het grote overdekte zwembad glijden de kinderen
nog een keertje van de glijbaan, terwijl u ontspant in het bubbelbad of bij
het openluchtzwembad geniet van de zon. De allerkleinsten spetteren in
het peuterbad. Beleef urenlang waterpret met het hele gezin.
Zwempret

Sport en spel

Zoveel te doen op Landal Grønhøj Strand! Speel een potje basketbal in
de sportzaal, ga gezellig midgetgolfen of spring salto’s op de outdoor springkussens en trampolines. U hoeft zich geen moment te vervelen.
Alles over sport en spel

Kids

Alle tijd om te spelen! De kinderen zijn uren zoet in de speeltuin met het grote springkussen of in de indoorspeelplaats. Ook de allerkleinsten vermaken zich prima in hun eigen kinderspeelhoek. Klimmen en klauteren op het klimrek, roetsjen van de glijbaan en zandkastelen bouwen in de zandbak.
Kinderfaciliteiten

Beauty en Wellness

Trek u eventjes terug en geniet van een moment voor uzelf. Kom helemaal
tot rust in de sauna, ga lekker onder de zonnebank of stap in het bruisende bubbelbad. Ogen dicht en ontspan na een actieve dag in de natuur.
Meer beauty en wellness

Omgeving

Ontdek de historische bezienswaardigheden van Noord-Jutland. Bezoek kerken, kloosters, kastelen en herenboerderijen of ga voor een gezellig familiedagje naar het Nordsøen Oceanarium of attractiepark Fårup Sommerland. Geniet van heerlijke gerechten in één van de restaurants in de stadjes met uitzicht op zee.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Het vakantiepark is omringt met een prachtig landschap. Maak een fietstocht over de verschillende fietsroutes in Blokhus Klitplantage of wandel over het prachtige strand. Ontdek Noord-Jutland met het hele gezin.
Meer wandelen en fietsen