Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Landal Heideheuvel is omringd door oneindig veel kilometers natuur.

Of u nu houdt van fietsen of wandelen, de omgeving van Landal Heideheuvel biedt eindeloos veel mogelijkheden. Vanaf het park fietst u kilometers natuurschoon tegemoet. Op de Veluwe zijn allerlei fietsroutes mogelijk, met het fietsroutenetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit. U maakt de route dan zo lang of zo kort als u wenst.

Verkent u dit gebied liever te voet? Het park ligt dichtbij bos- en heidegebied Loenermark. Of u nu kiest voor een wandeling met de boswachter of zelf op ontdekking gaat in het groen. Geniet van de frisse lucht en ontdek wat de natuur te bieden heeft. Of bezoek Hanzesteden Zutphen en Deventer.

Na een actieve dag is het culinair genieten in de Brasserie, haalt u een vers bereide pizza bij de Snackbar of gaat u heerlijk gourmetten in de bungalow.

Bikes & More verhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doet u natuurlijk met
een van onze huurfietsen, te huur bij Bikes & More fietsverhuur op
Landal Heideheuvel. Bent u op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets of willen de kinderen graag met een skelter het park verkennen? Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.
Bikes & More fietsverhuur

VeloPlus bike

Op het park bieden wij sinds een tijdje de VeloPlus bike aan. Door deze speciale fiets is het mogelijk voor rolstoelgebonden gasten om met een begeleider de natuur in te gaan. Via de kantelbare oprijplaat kan de rolstoel gemakkelijk op de fiets worden gereden en vervolgens worden vastgezet. Dit zorgt voor een veilige en unieke fietservaring door de omgeving! Voor meer informatie of het reserveren van de VeloPlus bike, kunt u contact opnemen met ons park.