Wandelen en fietsen

Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken. Na een stevig ontbijt trek
je jouw wandelschoenen aan of stap je op de fiets om de omgeving te ontdekken. Daar liggen oneindig veel kilometers natuur op je te wachten. Geniet van de frisse boslucht en kom volledig tot rust.

De omgeving van Landal Heihaas biedt oneindig veel mogelijkheden, of je nu houdt van fietsen of wandelen. Vanaf het park wandel je de bossen in, fiets je naar de stad of het Veluwemeer. Ga er samen of met het hele gezin op uit en geniet van het groen van de natuur en de frisse buitenlucht.

Loop gerust langs bij de receptie voor meer informatie en tips!

Wandelen

Trek je wandelschoenen aan en wandel zo vanuit jouw bungalow de bossen in. Maak een wandeling naar Landgoed Schovenhorst. Ontdek hier de geheimen van de ‘wonderebomenwereld’. Deze bomentuinen bieden voor ieder wat wils. Van architectuur, natuur en kunst tot spelen en ravotten voor de kleine gasten.

Fietsen

Als je liever met de fiets de natuur in trekt, zijn er op de Veluwe verschillende fietsroutes mogelijk. Zoals een koninklijke tocht dwars door de Kroondomeinen, een route vernoemd naar Koningin Wilhelmina. Of kies voor een heuse wijnroute. Met het fietsroutenetwerk kun je ook jouw eigen fietstocht uitstippelen, dan maak je de route zo lang of zo kort als je wenst. Trek de natuur in of ontdek het gezellige dorpscentrum van Putten!

Na een actieve dag is het culinair genieten in Café-Bistro Woods, haal je een snelle hap bij de afhaal- en snackshop of ga je heerlijk gourmetten in de bungalow.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike bijvoorbeeld. Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets