Wandelen en fietsen

Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken. Na een stevig ontbijt trekt
u uw wandelschoenen aan of stapt u op de fiets om de omgeving te ontdekken. Daar liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten. Geniet van de frisse boslucht en kom volledig tot rust.

De omgeving van Landal Heihaas biedt oneindig veel mogelijkheden, of u nu houdt van fietsen of wandelen. Vanaf het park wandelt u de bossen in, fietst u naar de stad of het Veluwemeer. Ga er samen of met het hele gezin op uit en geniet van het groen van de natuur en de frisse buitenlucht.

Loop gerust langs bij de receptie voor meer informatie en tips!

Wandelen

Trek uw wandelschoenen aan en wandel zo vanuit uw bungalow de bossen in. Maak een wandeling naar Landgoed Schovenhorst. Ontdek hier de geheimen van de ‘wonderebomenwereld’. Deze bomentuinen bieden voor ieder wat wils. Van architectuur, natuur en kunst tot spelen en ravotten voor de kleine gasten.

Fietsen

Als u liever met de fiets de natuur in trekt, zijn er op de Veluwe verschillende fietsroutes mogelijk. Zoals een koninklijke tocht dwars door de Kroondomeinen, een route vernoemd naar Koningin Wilhelmina. Of kies voor een heuse wijnroute. Met het fietsroutenetwerk kunt u ook uw eigen fietstocht uitstippelen, dan maakt u de route zo lang of zo kort als u wenst. Trek de natuur in of ontdek het gezellige dorpscentrum van Putten!

Na een actieve dag is het culinair genieten in Café-Bistro Woods, haalt u een snelle hap bij de afhaal- en snackshop of gaat u heerlijk gourmetten in de bungalow.

Bikes & More fietsverhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doet u natuurlijk met een van onze huurfietsen, te huur bij Bikes & More op Landal Heihaas. Bent u op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets of willen de kinderen graag met een skelter het park verkennen? Hieronder vindt u een overzicht van ons uitgebreide assortiment.
Bikes & More fietsverhuur