Eten en drinken

Voor alle maaltijden, snacks en drankjes kunt u terecht op het park. Een borreltje op het terras terwijl de kids zich in de speeltuin uitleven, de lekkerste ijsjes en verse pizza’s van De Smulgaard en een uitgebreid diner in Café-Bistro Woods. Bon appetit!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Waterpret voor jong en oud. U komt bubbelend tot rust op de bruisbank. De kids plonsen in het zwembad en zwaaien naar u terwijl ze van de kinderglijbaan gaan. Samen dobberen in de stroomversnelling. Met elkaar genieten in het water. Tijdens uw verblijf heeft u gratis onbeperkt toegang tot het zwembad.
Zwempret

Sport en spel

Tijdens uw verblijf zult u zich geen moment vervelen. Ga de uitdaging aan en kies voor een potje jeu de boule of ga gezellig bowlen. De kids amuseren zich met poolbiljart of trappen een balletje op het multifunctioneel speelveld. Ook worden er volop activiteiten georganiseerd, voor ieder wat wils.
Alles over sport en spel

Kids

Vertier voor jong en oud. De jongste gasten vermaken zich in de dierenweide en de Bollo Club. De oudere kids gaan de strijd aan met tafeltennis, voetbal of basketbal. Jumpen op de airtrampoline of hangen aan de kabelbaan. Iedereen vermaakt zich vanaf het eerste moment.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Laat u verrassen door bos, strand en stad. Op steenworp afstand van het park vindt u natuurschoon, ontspanning aan het Veluwemeer en cultuur. Landal Heihaas heeft een centrale ligging voor leuke uitstapjes. Bijvoorbeeld naar het Kröller-Müller museum, Dolfinarium of Dierenpark Amersfoort.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken. Na een stevig ontbijt trekt
u uw wandelschoenen aan of stapt u op de fiets om de omgeving te ontdekken. Daar liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten. Geniet van de frisse boslucht en kom volledig tot rust.
Meer wandelen en fietsen