Sport en spel

Gaat u voor een actieve of een ontspannen vakantie? Speel een potje badminton, maak een mooie wandeling of doe mee met allerlei leuke outdoor activiteiten zoals klimmen, paardrijden en mountainbiken. Ook activiteitenpark Montafon kunt u niet overslaan!

Bergafwaarts met de Mountaincart

De Mountaincart: hij is net zo snel als een Gokart, maar dan met drie wielen en zonder motor. En het mooiste? Dit is een leuk uitje voor het hele gezin! Vanaf het bergstation zoeft u zes kilometer lang over bospaden naar het dalstation. In het aluminium wagentje van 19 kg zit een uniek hydraulisch dubbel-schijfremsysteem; stiekem een best wel feilloos remsysteem dus.

Klimplezier in Gargellen

Nabij Gargellen ligt een klimparadijs en twee klimroutes. Nog geen doorgewinterde klimmer? Dan kunt u in de Family Fun Club in Gargellen de basisbeginselen van het klimmen leren.

Manege

De manege Mateera is dé plek waar alle paardenliefhebbers elkaar ontmoeten. Hier kunt u rijden op prijswinnende, kindvriendelijke Haflinger-fokmerries. Een leuk uitstapje, dat zowel voor beginnende als gevorderde ruiters geschikt is. De ervaren instructeur leert u en uw kinderen hoe u het beste met paarden om kunt gaan. Tijdens de speciale natuur- en belevenisrijtochten ziet u de majestueuze bergwereld van Gargellen, met zijn gezellige berghutten en prachtige almen eens van een hele andere kant.

Fun & Entertainment

In de Bollo Club zijn alle kids welkom om gezellig te knutselen met het Fun & Entertainment-team. Onder oudere kinderen zijn de trips met een overnachting en kampvuren zeer populair. In de omgeving worden ook hele leuke activiteiten georganiseerd. Mountainbiken, schattenjacht, de natuur ontdekken; voor ieder wat wils! Het totale en actuele programma staat twee weken voor uw aankomst in de Landal GreenParks App.

Golfen in Vorarlberg

Stap de auto in, 15 minuten rijden en u heeft zeeën van ruimte om een balletje te slaan. Diverse golfbanen vindt u in de omgeving, zoals Golfclub Montafon en Golfclub Silvretta. Het hoogteverschil maakt een partij golf extra uitdagend. Pak uw golfspullen maar alvast in!

Activiteitenpark Montafon

Na een ritje van 20 minuten in de auto arriveert u bij activiteitenpark Montafon. In het grootste speelpark van Vorarlberg is van alles te doen voor de hele familie. De hele dag vermaakt u zich met de kids in het zwembad, in het belevenisbos en op het beachvolleybalveld. Ontdek alle pret!