Omgeving

Voor de echte Alpenervaring ben je hier helemaal goed. Bewandel de bergen over 500 km wandelpaden van hut naar hut tot aan de toppen van Montafon en Silvretta. Met de rodelbaan ben je zo weer beneden! Of stap in de stoeltjeslift voor een adembenemend uitzicht.
Bekijk 360°-panoramabeelden van de regio

Gastenkaarten in Montafon

Montafon-Brandnertal-kaart
Met de Montafon-Brandnertal-kaart kun je met volle teugen genieten van het mooie Montafon en tegelijkertijd besparen. Met deze kortingskaart kun je gratis of tegen sterk gereduceerde prijzen meedoen aan verschillende activiteiten in Montafon, Brandnertal, Klostertal en in Walgau.

Lees meer over de Montafon-Brandnertal-kaart
Montafon gastenkaart
De Montafon gastenkaart is verkrijgbaar op het park en bied je talrijke mogelijkheden en bijzondere activiteiten in de regio tegen gereduceerde prijzen. Bovendien heb je de kans om iets te winnen met deze kaart door jouw kaart aan het einde van de vakantie in te leveren bij een toeristenbureau in Montafon.

Lees meer over de Montafon gastenkaart

„Bewegungsberg“ Golm

Golm
Hier is voor gezinnen veel te beleven. Golmi's Forschungspfad, een bosklimpark, de Flying-Fox, de Alpine-Coaster en het gloednieuwe Waldrutschenpark zorgen voor een onvergetelijke ervaring!
WebsiteCa. 21 kilometer van het park

Paragliding

Gaschurn
Parachutespringen is voor de echte waaghalzen. Ervaar deze spannende activiteit in het grootste ski- en wandelgebied in Vorarlberg, Silvretta Montafon.
WebsiteCa. 16 kilometer van het park

Mountain Beach

Gaschurn
Voor waterpret kun je naar Mountain Beach in Gaschurn gaan. Er zijn twee meren die gevoed worden door zuiver bronwater, glijbanen en een beachvolleybalveld. Geniet op een warme dag van de frisse verkoeling. 
WebsiteCa. 14,5 kilometer van het park

Schmugglerland op de Schafberg

Gargellen
Een leuke wandelervaring voor de hele familie op het pad van Schmugglerland; de smokkelaarstocht.
WebsiteCa. 1 kilometer van het park

Alpenstad Bludenz

Bludenz
Hier komen vijf dalen met ieder hun eigen karakter samen. De kleine stad is aantrekkelijk door het historisch centrum, de zuilengalerij en de geur van chocolade. 
WebsiteCa. 30 kilometer van het park