Wandelen en fietsen

Vanaf Landal Hochmontafon kunt u op zoveel manieren de omgeving ontdekken. Bewandel de bergroutes te voet of stap op de mountainbike voor een avontuurlijke tocht door de ongerepte natuur. Ook leuk om te doen: een wandeling langs de Alpenkaasboer.

Te voet door de natuur

Bereidt u voor op een stevige wandeling en loop mee met de georganiseerde tocht die langs een echte Alpenkaasboer gaat. Proef van de verschillende smaakvolle kaasjes met een bijpassende wijn. Twee keer per week wordt deze wandeling georganiseerd en start vanaf de parkreceptie.

Maar er is meer… doe mee aan de Nordic Walking tochten en ontdek de pracht van de Gargellen. Heeft u weleens gehoord van het smokkelaarsland? Er loopt een smokkelaarsroute tot over de Zwitserse grens, een wandeling met een historisch tintje. Adembenemend panorama uitzicht is gegarandeerd!

Wandelen en fietsen in de Gargellen is echt een ervaring. Imposante bergen, kristalhelder bergwater, de uitgestrekte weides vol gebloeid met bloemen en 500 kilometer aan wandelpaden. Ontdek nog meer wandeltochten in de omgeving. Voor fietsers en mountainbikers is er ook een ruim aanbod aan afwisselende en avontuurlijke tochten.
Wandelen in Vorarlberg

Fietsliefhebbers opgelet

Vorarlberg heeft alles wat u zoekt als fietsliefhebber zijnde. Of u nu van een rustige fietstocht houdt of liever actief gaat mountainbiken. Met 270 km aan fietsroutes hoeft u zich niet te vervelen. Pak uw fiets of mountainbike en verken de prachtige omgeving van Landal Hochmontafon.
Fietsen in Vorarlberg

Kliffen, grotten en de top overwinnen

De pieken en de klimroutes van de Montafon dagen de beklimmer uit alles uit hun passie voor bergen en hoogtes te halen. De Zimba ligt met zijn 2.643 meter bij de ingang van de Montafon en is het hoogtepunt van de Vandanser Steinwand. Zijn de wandelroutes niet genoeg voor u en wilt u een uitdagendere berg- of klimroute? In Montafon worden hier ook mogelijkheden voor geboden.
Zima-BergroutesKlimparcoursen