Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes begint een nieuwe dag. De omgeving van Landal Hunerwold State biedt onbegrensde wandel- en fietsmogelijkheden. Geniet in de buitenlucht en ontdek de mooiste plekjes. Oneindig veel kilometers natuur wachten op u.

Ontdek het Drents-Friese Wold

Omringd door bos, heide en vennen. Maak een wandeling in het grootste stuifzandgebied van Nederland. Landal Hunerwold State grenst aan
Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Vanuit uw bungalow zo de natuur in, het Drentse landschap verkennen. Geniet van een moment samen. Loop gerust langs bij de receptie voor meer informatie of tips.

Fietsen

Verkiest u de fiets boven de wandelschoenen? Ook dan kunt u uw hart ophalen met een actieve dag in het groen van de natuur. Volbreng één van de fietsroutes of stippel uw eigen fietstocht uit met het fietsroutenetwerk, u kiest welke punten u wilt zien en maakt de route zo lang of kort als u wenst. Liever een tocht met wat avontuur? De omgeving heeft ook diverse mountainbikeroutes.

Na een dag in de frisse buitenlucht gaat u lekker gourmetten in de bungalow en maakt u plannen voor de volgende dag.

Fietsverhuur

Lekker actief buiten zijn en de natuur ontdekken doe je natuurlijk met één van onze huurfietsen, die te huur zijn op Landal Hunerwold State. Ben je op zoek naar het gemak en comfort van een elektrische fiets? Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden.
Bikes & More fietsverhuur