Eten en drinken

Houdt u van lekker eten? Boek dan het Culinair genieten arrangement. Met dit arrangement wordt u culinair verwend bij het nabijgelegen Landhotel Diever. Geniet ’s ochtends van een heerlijk ontbijtbuffet en sluit de dag gezellig af met één 3-, 4- of 5-gangen verrassingsmenu en een kop koffie
Meer eten en drinken

Zwemmen

Zwemmen hoort bij het zomerseizoen. In de zomermaanden kunt u een duik nemen in het overdekt zwembad (op de naastgelegen camping). Een eenvoudig zwembad waar u lekker baantjes kunt trekken of met de (klein)kinderen oefent voor de zwemdiploma’s. Gebruik is kosteloos voor alle gasten van het park. Mocht u een groter zwembad zoeken met glijbanen, dan adviseren wij een bezoek aan de Bonte Wever in Assen.
Zwempret

Sport en spel

Rondom het park is genoeg te doen voor jong en oud. Tijdens het zomerseizoen maakt u gebruik van de faciliteiten van de naastgelegen camping. Trap een balletje op het sportveld, speel midgetgolf of maak elkaar in met een potje tafeltennis.
Alles over sport en spel

Kids

Plezier voor iedereen, daar draait het om op vakantie. Onbezorgd spelen op de airtrampoline of het recreatiemeer oversteken met het trekvlot. Gedurende de zomermaanden vermaken de kids zich in de speeltuin of genieten ze van een show in het openluchttheater op de naastgelegen camping.
Kinderfaciliteiten

Omgeving

Laat u verrassen door het Drentse landschap. Samen of met het hele gezin eropuit en genieten van de natuur. Ga mee met de huifkartocht of maak een leuk uitstapje. Bekijk een voorstelling in het Shakespeare Theater, bezoek het Gevangenismuseum of Geopark de Hondsrug.

Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes begint een nieuwe dag. De omgeving van Landal Hunerwold State biedt onbegrensde wandel- en fietsmogelijkheden. Geniet in de buitenlucht en ontdek de mooiste plekjes. Oneindig veel kilometers natuur wachten op u.
Meer wandelen en fietsen