Kids

Landal Kaatsheuvel is bij uitstek geschikt om met kinderen te bezoeken. Dit vakantiepark ligt nabij de Efteling, heeft op het park een overdekt zwembad en verhuurt kinderfietsen.

Efteling

Landal Kaatsheuvel ligt slechts op 4 km afstand van de Efteling. Met de fiets is het slechts op 2,3 km afstand en sta je binnen 10 minuten voor de ingang van het bekendste attractiepark van Nederland. Ontdek de Efteling optimaal en geniet ook van de rust op het park en alle faciliteiten voor de kinderen. 
Website

Safaripark Beekse Bergen

Ga op safari in Hilvarenbeek en sta oog in oog met 150 verschillende diersoorten. Je kunt kiezen uit vier verschillende soorten safari's. De safari met eigen auto, bus, boot of te voet zorgen allemaal voor een grote belevenis.
Website

Zwemmen op Landal Kaatsheuvel

Maak uw vakantie compleet met een frisse duik in het zwembad! Als gast kunt u gebruik maken van het overdekte zwembad. De kinderen hebben de grootste lol in het water. Voor uw baby of peuter is er een klein peuterbad.
Zwemmen

Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids

Gaat u binnenkort met uw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur uw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.