Op en rond het park

Landal Oan 'e Poel is een kleinschalig park met maar weinig faciliteiten, maar dat betekent zeker niet dat je je hier hoeft te vervelen. Huur een boot en trek eropuit in de omgeving, plons vanaf je eigen aanlegsteiger het water in of loop naar het dorpje Terherne met al zijn gezellige winkeltjes en restaurantjes. Ook voor watersporters is deze regio een echte trekpleister. 
  • Bootverhuur
  • Zwemplezier vanaf je eigen aanlegsteiger, strandjes in de buurt
  • Speeltuin
  • Op loopafstand van het gezellige dorp Terherne met winkeltjes en restaurants
Prijzen en beschikbaarheid

Zwemplezier

Is het lekker weer? Dan plons je zo vanaf je eigen aanlegsteiger het water in. Of kom naar het strandje bij Terherne, zo’n 7 minuten fietsen vanaf het park. Aan het Sneekermeer vind je dit zandstrand met een afgezet stuk, zodat de kids veilig en rustig kunnen zwemmen. 
Experience VBS 2019

Zwembaden in de buurt

Liever naar het zwembad? Bezoek het subtropisch zwembad ‘Swimfun’ in Joure, een kwartiertje rijden vanaf het park. Daarnaast vind je op een halfuur rijden nog meer binnen- en buitenzwembaden.
Stock Surf

Sporten op het water

In Friesland is er ongeveer evenveel water als land: een watersport-provincie bij uitstek dus! Ga zeilen, kitesurfen of windsurfen en laat de wind door je haren wapperen. Het strand van Makkum aan het IJsselmeer is dé plek voor levensgenieters, strandliefhebbers en windsurfers. 

Restaurants in de omgeving

In de omgeving zijn er veel gezellige plekjes waar je uit eten kunt gaan en wat kunt drinken. De meeste zijn niet verder dan vijf minuutjes fietsen van het park. Kom bijvoorbeeld met uitzicht op het Sneekermeer genieten bij Picknickers, neem plaats op het terras van Eetcafé 't Far aan de Dorpsstraat of proef Friese streekgerechten in knusse ambiance bij Hotel-Restaurant 't Schippershuys. 

Schippers van de Kameleon

Wie is er niet opgegroeid met de boeken van de Kameleon? In Terherne komen de avonturen van Sietse en Hielke tot leven! Bezoek het Kameleondorp (op loopafstand van het park) en beleef een avontuur samen met het hele gezin. 
Onze accommodaties
Download de Landal-app: handig vóór en tijdens je vakantie
  • Vind alles wat er te doen is op het park én in de omgeving
  • Maak een reservering en bekijk de actuele openingsdagen en -tijden van de restaurants en andere faciliteiten
  • Eenmaal aangekomen op het park, navigeert de app je zo naar de geboekte accommodatie toe