Wandelen en fietsen

Samen eropuit. Wandel door de duinen en strijk met een goedgevulde picknickmand neer op het strand. Of stap op de fiets en ontdek de mooiste plekjes langs het Grevelingenmeer. Achter de brede dijken in het boerenachterland vindt u kilometers fietspaden. Afwisseling gegarandeerd!

Wandelen

Ga er samen of met het hele gezin op uit en ontdek waterrijk Zeeland. Geniet van het buitenleven op het Kiekendiefpad of met een andere route van het Zeeuwse wandelnetwerk. Maak een stadswandeling in monumentenstad Zierikzee en schuif hier ’s avonds aan voor Zeeuwse mosselen in één van de gezellige restaurants.

Fietsen

Fietsplezier gegarandeerd in het Zeeuwse landschap. Fietsend door de bossen van Boswachterij Westerschouwen, over de vele dijken die Schouwen-Duiveland rijk is en langs het Grevelingenmeer. Eén ding is zeker, u komt telkens weer bij water uit. De karakteristieke Zeeuwse dorpjes maken uw rondje compleet. Met het knooppuntennetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit, zo kiest u de punten waar u langs komt en maakt u de route zo lang als u wilt. Makkelijk en leuk voor jong en oud. Voor fietsknooppunt kaarten kunt u gerust langs bij de receptie. 

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. 
Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park. 
Reserveer een fiets

VeloPlus bike

Op het park bieden wij sinds een tijdje de VeloPlus bike aan. Door deze speciale fiets is het mogelijk voor rolstoelgebonden gasten om met een begeleider de natuur in te gaan. Via de kantelbare oprijplaat kan de rolstoel gemakkelijk op de fiets worden gereden en vervolgens worden vastgezet. Dit zorgt voor een veilige en unieke fietservaring door de omgeving! Voor meer informatie of het reserveren van de VeloPlus bike, kunt u contact opnemen met ons park.