Plezier voor iedereen!

Bent u geen bungalowgast, maar wilt u toch gebruik maken van onze faciliteiten op het park? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom op Landal Port Greve! Kom zwemmen in het overdekte zwembad en spelen in de speeltuin. Speel samen een potje tennis of ga de wedstrijd aan in de Sports Arena of op de midgetgolfbaan. Samen plezier maken, daar draait het om!
Ook voor kinderfeestjes komt u naar Landal Port Greve.

Waterpret in het zwembad

Roetsj… samen door de stroomversnelling en van de 50 meter lange glijbaan in het overdekte zwembad. Dat is leuk! Of kom banen zwemmen in het 25 meter bad. In het peuterbad spetteren de kleintjes er flink op los, ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Waterpret gegarandeerd!

Prijsinformatie
Entree prijs (vanaf 3 jaar) € 6,30 
12-badenkaart € 58
25-badenkaart € 116
Kluisje € 1 (borg)

Openingstijden*
Dagelijks geopend van 10:00-20:00 uur
* Onder voorbehoud van wijzigingen

Voor actuele informatie over openingstijden kunt u contact opnemen
via +31-(0)111 69 18 55.

Actief op Landal Port Greve

Iedereen kan zijn energie kwijt: jumpen op de airtrampoline, een potje voetbal in de Sports Arena, bowlen op de mini bowlingbaan of voor actie in het water het Grevelingenmeer op. Daarnaast kunt ook gezellig met het gezin midgetgolfen! Er worden volop activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Prijsinformatie     
Bowling € 2 per persoon  
Midgetgolf € 4 per persoon € 3,50 per persoon vanaf vier personen
Boogschietbaan € 6 per persoon enkel onder begeleiding van FE
Tennisbaan €12,50 per uur inclusief materiaal 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen
via +31-(0)111 69 18 55.

Kinderfeestjes

De allerleukste kinderfeestjes vier je op Landal Port Greve! Een spannende wedstrijd boogschieten of toch liever een duik nemen in ons zwembad met glijbaan? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen
via +31-(0)111 69 18 55.
Bekijk onze flyer

Eten en drinken

Culinair genieten op vakantie? Dat kan in de vernieuwde Brasserie. Laat u verrassen door lokale gerechten van de kaart of kies voor het dagelijks wisselende Menu van de Chef. Kids smullen van het Bollo Buffet. Voor de lekkere trek of een snelle hap kunt u bij de Snackbar, afhaal- en snackshop terecht.

Onbijt
Heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt? Vanaf € 7,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar € 3,75 per persoon) kunt u 's ochtends van 9.00 uur tot 11.00 uur met het hele gezin terecht in het restaurant. Een goed begin van een gezellige dag!

In de rustige periodes bieden we dit niet aan.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen
via +31-(0)111 69 18 55.