We zijn blij met de versoepelingen van de coronamaatregelen en zien er naar uit om onze gasten weer een onbezorgde vakantie te bieden. Sinds 15 mei kunnen veel van onze faciliteiten gebruikt worden.
In verband met de maatregelen opgesteld door het RIVM zijn de faciliteiten uitsluitend geopend voor bungalow gasten. Hierdoor kunnen wij helaas geen dagrecreatie gasten ontvangen. Kijk voor meer informatie op onze pagina over het coronavirus.

Plezier voor iedereen!

Bent u geen bungalowgast, maar wilt u toch gebruik maken van onze faciliteiten op het park? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom op Landal Port Greve! Kom zwemmen in het overdekte zwembad en spelen in de speeltuin. Speel samen een potje tennis of ga de wedstrijd aan in de Sports Arena of op de midgetgolfbaan. Samen plezier maken, daar draait het om!
Ook voor kinderfeestjes komt u naar Landal Port Greve.

Waterpret in het zwembad

Roetsj… samen door de stroomversnelling en van de 50 meter lange glijbaan in het overdekte zwembad. Dat is leuk! Of kom banen zwemmen in het 25 meter bad. In het peuterbad spetteren de kleintjes er flink op los, ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Waterpret gegarandeerd!

Prijsinformatie
Entree prijs (vanaf 3 jaar) € 6,75
12-badenkaart € 62,-
25-badenkaart € 125,-
Kluisje € 1 (borg)

Openingstijden*
Wilt u weten wanneer het zwembad is geopend? Kijk dan in de Landal App.

Voor actuele informatie over openingstijden kunt u contact opnemen
via +31-(0)111 69 18 55.

Actief op Landal Port Greve

Iedereen kan zijn energie kwijt: jumpen op de airtrampoline, een potje voetbal in de Sports Arena, bowlen op de mini bowlingbaan of voor actie in het water het Grevelingenmeer op. Daarnaast kunt ook gezellig met het gezin midgetgolfen! Er worden volop activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Prijsinformatie     
Bowling € 2 per persoon  
Midgetgolf € 4 per persoon € 3,50 per persoon vanaf vier personen
Boogschietbaan € 6 per persoon enkel onder begeleiding van FE
Tennisbaan €12,50 per uur inclusief materiaal 

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen
via +31-(0)111 69 18 55.

Kinderfeestjes

De allerleukste kinderfeestjes vier je op Landal Port Greve! Een spannende wedstrijd boogschieten of toch liever een duik nemen in ons zwembad met glijbaan? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen
via +31-(0)111 69 18 55.
Bekijk onze flyer

Eten en drinken

Culinair genieten op vakantie? Dat kan in de vernieuwde Brasserie. Laat u verrassen door lokale gerechten van de kaart of kies voor het dagelijks wisselende Menu van de Chef. Kids smullen van het Bollo Buffet. Voor de lekkere trek of een snelle hap kunt u bij de Snackbar, afhaal- en snackshop terecht.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen
via +31-(0)111 69 18 55.