Noord-Hollands duingebied

Direct naast de voordeur van Residence Westduin vind je het Noord-Hollandse duinlandschap, rijk aan wandel- en fietsroutes. Waan je tussen het helmgras en de zeedennen tot op het brede zandstrand en laat je verrassen door de vosjes en konijnen. Een pareltje in de regio is het Zwanenwater, waar in juni de orchideeën volop in bloei staan rondom het duinmeer.

Dagje uit in de gemeente Schagen

Je avontuur begint in Sint Maartenszee met een heerlijk kopje koffie op het terras en een fijne lunch gevolgd door een bezoek aan het nabijgelegen automuseum. Rijd of fiets in de middag door naar Korenmolen de Hoop en de museumboerderij aan zee iets ten noorden van het vakantiepark. En sluit de dag af met een romantisch diner tijdens de zonsondergang bij een van de strandpaviljoens.

Kleurrijke bollenvelden

Het hele jaar door is Noord-Holland een heerlijke vakantiebestemming. Ga je in april of mei, dan tref je een extra kleurrijk tafereel! De regio telt tal van bollenvelden waar in het voorjaar de krokussen, narcissen, hyacinten en tulpen prachtig in bloei staan. Een Hollands kleurenfestijn wat een bezoek aan de regio zeker de moeite waard maakt.

Kids fun: De Goudvis en Land van Fluwel

Speelparken De Goudvis en Land van Fluwel zijn bij kinderen favoriet en liggen vlakbij het vakantiepark. Ga samen op avontuur en beleef een dag vol fun- & outdoor activiteiten voor het hele gezin. Van waterfietsen en air trampoline springen bij De Goudvis tot het volgen van een circuit op Land van Fluwel waar je op creatieve wijze alles leert over de geschiedenis van de tulpenbol.

Fiets- en wandelroutes

Fiets door de duinen naar het noordelijkste puntje van de provincie tot aan Den Helder en daar voorbij. Zie hier de boot aan- en afmeren op weg naar Texel. Wellicht spot je zelfs een paar zeehondjes. De omgeving is zeker ook rijk aan wandelroutes. Volg de bordjes en verken de dennenbossen. Wie het schelpenpad volgt komt vanzelf uit bij de zee!

Babyspa

Even ontspannen met je baby? Breng dan eens een bezoek aan de Babyspa! Laat je baby heerlijk floaten in een speciale Babyjacuzzi of kies voor een sessie waarbij je tevens leert om zelf je baby te masseren. Ga voor meer informatie naar http://www.happiest-baby.com.