Eten en drinken

Kook de lekkerste verse maaltijden in jouw luxe accommodatie of ga uit eten in een van de nabijgelegen restaurants. Het hele jaar door bieden de strandtenten uitkomst. Strandpaviljoen NewZuid bijvoorbeeld, in Sint Maartenszee.

Uitgebreid dineren

Voor een avondje sfeer en fijnproeverij schuif je aan tafel in restaurant Stiel. Hier geniet je van moderne Franse lekkernijen. Voor de moderne keuken en goede sfeer zit je ook bij restaurant TOV helemaal goed. Beide vind je in Schagen, op 20 minuten rijden van Residence Westduin.

Wandelen en fietsen

Breng je eigen fiets mee of huur er een bij Zeester Fietsverhuur in Sint Maartenszee en verken de omgeving. Liever wandelen? Breng stevige wandelschoenen mee en neem de tijd om door het duingebied te struinen of schelpen te zoeken op het strand.

Entree, parkeergarage & lift

Het appartementencomplex heeft een parkeergarage en een lift naar alle verdiepingen. Handig en comfortabel voor jouw aankomst- en vertrek. De garage heeft een doorrijhoogte van 2,10m, even opletten dus bij binnenrijden. Er zijn ook voldoende parkeerplaatsen buiten voor de deur.

Fietsenstalling en e-bike-oplaadstation

Breng je jouw eigen fiets mee? Deze kun je stallen in de eigen fietsenstalling naast het gebouw. Handig voor e-bikers: je kunt hier ook je elektrische fiets eenvoudig opladen.