Eten en drinken

Neem plaats in Paradise Diner voor een gezellig avondje uit. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten met uitzicht op het zwemparadijs. Blijft u liever in uw eigen accommodatie? Duik zelf de keuken in en ga gezellig samen koken.
Uit of thuis, het is heerlijk!

Mmm... dat is smullen!

Eten en drinken
  • Bowlingbar
  • Parkshop
  • Boodschappenpakket klein
  • Boodschappenpakket groot
  • Gourmetarrangement
 

Bowlingbar

Bent u van plan om gezellig met elkaar te gaan bowlen tijdens uw vakantie? Op het park bevindt zich een sport- en vrijetijdscentrum met een aantal bowlingbanen. Voor, na of tijdens een spelletje bowlen kunt u hier genieten van een hapje en een drankje in de bowlingbar.

Tip: het boodschappenpakket

Na een lange reis heeft u meestal geen zin meer om boodschappen te halen. Boek daarom het boodschappenpakket! De eerste boodschappen staan dan bij aankomst al klaar in uw accommodatie. Een goed begin om eindeloos culinair te genieten...

Parkshop

Op Landal Salztal Paradies is een parkshop met een groot assortiment aan broodjes, verse groenten en verse producten zoals kaas en worst. Diverse dranken, diepvriesproducten en heerlijke zoetwaren zullen ook niet ontbreken en maken uw verblijf nog comfortabeler. In het hoogseizoen is de winkel dagelijks geopend van 07.30 tot 10.00 uur en van 15.00 tot 17.30 uur.