Eten en drinken

Neem plaats in Paradise Diner voor een gezellig avondje uit. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten met uitzicht op het zwemparadijs. Blijft u liever in uw eigen accommodatie? Duik zelf de keuken in en ga gezellig samen koken. Uit of thuis, het is heerlijk!
Meer eten en drinken

Zwemmen

Ultiem vakantieplezier voor jong en oud is... zwemmen! Duik in de golven, dobber in de whirlpool, roetsj van de reusachtige glijbaan of laat u meevoeren in de wildwaterbaan. Tijdens uw verblijf op Landal Salztal Paradies heeft u dagelijks gratis onbeperkt toegang tot het zwemparadijs.
Zwempret

Sport en spel

Voor de binnenblijvers en buitensporters, zowel actief en ontspannen, er is zoveel te doen. De natuur in en de omgeving ontdekken, of gezellig in het stadspark midgetgolfen en ’s avonds een bowlingtoernooi op het park met de hele familie!
Alles over sport en spel

Kids

Tijd voor elkaar, daar draait het om op Landal Salztal Paradies. Het Fun & Entertainment-team heet u en uw kinderen van harte welkom. Samen maken we er een onvergetelijke vakantie van! Ga op avontuur, verken het indoorspeelparadijs en doe mee met leuke activiteiten.
Kinderfaciliteiten

Beauty en wellness

Massages, sauna’s, ijsbronnen en nog veel meer! Breng tijdens uw verblijf op Landal Salztal Paradies zeker een bezoek aan wellnesscomplex Bad Sachsa*. Dit heerlijke complex ligt op het park en is een fijne plek om in rust te genieten.

*Voor toegang tot de sauna geldt een toeslag van € 3,-.
Meer beauty en wellness

Omgeving

Wandel door de prachtige UNESCO-stadjes Goslar en Quedlinburg of stap in één van de 25 stoomlocomotieven voor een historisch ritje op de Harzer smalspoorbanen richting de berg Brocken. Ontdek de regio Harz met zijn schilderachtige landschap en bijzondere bezienswaardigheden.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Wakker worden, de zon schijnt. Na een stevig ontbijt met verse broodjes bent u klaar voor een nieuwe dag. Eropuit in de omgeving en de natuur ontdekken, genietend van de frisse boslucht. Vanaf Landal Salztal Paradies liggen oneindig veel kilometers natuur op u te wachten.
Meer wandelen en fietsen