Kids

Tijd voor elkaar, daar draait het om op Landal Salztal Paradies. Het Fun & Entertainment-team heet u en uw kinderen van harte welkom. Samen maken we er een onvergetelijke vakantie van! Ga op avontuur, verken het indoorspeelparadijs (tegen betaling) en doe mee met leuke activiteiten.

Vervelen is onmogelijk!

Kids
  • Indoorspeelparadijs (tegen betaling)
  • Kinderclub
    • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar (indien zindelijk)
  • Speeltuin(en)
  • Bollo huis
  • Airtrampoline
  • Natuurbelevingspad
 
Landal Adventure: onze nieuwe game voor kids
Ga je binnenkort met jouw kids naar Landal GreenParks? Download dan onze nieuwste innovatieve app Landal Adventure en stuur jouw kids op digitale speurtocht op het vakantiepark. Met het verzamelen van grondstoffen kunnen ze zelf een digitale boomhut ontwerpen en bouwen.

Kinderappartement

Leuk voor de kinderen, leuk voor u. Dit appartement is bijna helemaal ingericht voor de kinderen. Een verfrissende kikkerdouche en spelen en slapen in het stapelbed. Op het krijtbord staat precies wie waar slaapt. En dat kan zomaar eens bovenin het stapelbed zijn. Of onder, net wat stoer is natuurlijk.
Bekijk onze 6-persoonskinderappartement

Knutselen in de kinderclub

Bij de kinderclub op Landal Salztal Paradies worden de kinderen verrast met veel speelvermaak. In het Fun & Entertainment-programma staat er precies wat er gedaan wordt. Ga gezellig met z'n allen knutselen en creëer de mooiste creaties! En alles wat je maakt mag je natuurlijk mee naar huis nemen.

Fun & Entertainment

Het Fun & Entertainment-team van Landal Salztal Paradies staat te popelen om leuke activiteiten met jullie te ondernemen. Binnen gezellig knutselen en kliederen of doe je mee aan het bowlingtoernooi? Beleef samen de leukste avonturen!