Golfen op de Wadden

Op de wadden kunt u prima golfen. Vlak bij Landal Sluftervallei ligt Golfbaan De Texelse. Hier vindt u een 18-hole-golfbaan met grote greens, waterhindernissen en duinen. Uniek is de par-3-golfbaan, waar ook de beginnende golfer aan de slag kan. Tip: met het Golfarrangement ontvangt u korting op de reguliere prijzen!
Golfclub De Texelse

Ontdek Golfbaan De Texelse

Bij de echte golfkenners roept 'Golfbaan De Texelse' vergelijkingen op met authentieke Engelse/Schotse golfbanen, de zogenaamde 'link courses'. Deze wereldberoemde golfbanen zijn bekend vanwege hun prachtige ligging in de duingebieden. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan, hier zijn er maar weinig van. Afhankelijk van de windrichting kunt u zelfs de zee horen ruisen!

Golfarrangement

Maak uw verblijf compleet met het Golfarrangement inclusief vier greenfees.
Met dit arrangement ontvangt u korting op de reguliere prijzen! Daarnaast
geniet u twee avonden van een heerlijk 2-gangenmenu in het restaurant. Uw bedden zijn opgemaakt, er liggen een handdoeken- en keukendoekenpakket en welkomstpresentje en er staat een fles wijn voor u klaar.

Boekbaar voor minimaal twee personen. Alleen te gebruiken tijdens de midweken.

Volg een les of clinic

Maak als beginner op een leuke en leerzame manier kennis met de golfsport door een introductieles te volgen. U komt meer te weten over de sport en leert de eerste basistechnieken. Een les voor uzelf, de kinderen of met het hele gezin… Het kan allemaal! Als gevorderde golfer kunt u uw handicap komen verbeteren of tijdens een videoles uw swing eens goed onder
de loep nemen.

Prijzen en meer informatie

U loopt een rondje van 9 holes op de par-72-baan voor slechts € 31.50. Voor 18 holes betaalt u € 56,00 en de 9 holes Par-3-oefenbaan kost € 12.95. Deze prijzen gelden alleen bij aanmelding via de receptie.

Meer informatie of reserveren? Neem contact op met ons via telefoonnummer +31-(0)222 316 214.

Tariefwijzigingen voorbehouden