Landal Sluftervallei Krimweg 102
1795 LS De Cocksdorp
Contact park +31-(0)222 31 62 14 sluftervallei@landal.nl Openingstijden receptie Vandaag
09:00 - 18:00
Morgen
09:00 - 20:00
Zaterdag 20 jul
09:00 - 18:00
Zondag 21 jul
10:00 - 17:00
Maandag 22 jul
09:00 - 18:00
Dinsdag 23 jul
09:00 - 18:00
Woensdag 24 jul
09:00 - 18:00
De openingstijden worden wekelijks bijgewerkt en kunnen per week wisselen.

Bereikbaarheid

Bootovertocht Texel
Vanaf Den Helder gaat er elk uur een veerboot naar Texel, verzorgd door TESO. Je hoeft geen datum of tijdslot te reserveren voor deze dienst. Wel kun je hier alvast een retourticket kopen en eventueel jouw auto of ander vervoersmiddel registreren voor automatische toegang. Kijk ook op de website voor tarieven en actuele informatie over de veerdienst.
Parkeren op Texel
Als je je auto meeneemt op het eiland kun je met het Texels e-vignet parkeren in de betaalde parkeergebieden op Texel. Kijk voor meer informatie en het online bestellen op de website. Zonder dit vignet betaal je via de parkeerautomaat € 2,50 per uur. Op het park kun je je auto parkeren bij of in de buurt van de accommodatie (afhankelijk van het gekozen type). Het specifieke aantal parkeerplaatsen per accommodatie lees je in de kenmerken van de accommodatie. Extra auto's parkeer je op de centrale parkeerplaats. 
Oplaadmogelijkheden elektrische auto
Op het park zijn laadstations aanwezig om jouw elektrische auto op te laden. 
Openbaar vervoer
Vanaf NS-station Den Helder rijdt er een bus naar de haven, waar de boot vertrekt naar `t Horntje. Vanaf `t Horntje kun je met de Texelhopper verder reizen naar Landal Sluftervallei. De bus stopt op het park. Een rit met de Texelhopper reserveer je minimaal een uur van tevoren. Voor meer informatie en tarieven kun je terecht op de website of bellen naar +31-(0)222 78 40 00.

Aankomst & vertrek

Bij aankomst op het park kun je meteen doorrijden naar je accommodatie. Je opent je accommodatie met de digitale sleutel in de Landal-app.
Inchecken vanaf 16:00 uur
Voor deze tijd mag je natuurlijk wel al gebruik maken van de faciliteiten op het park. Of de omgeving van het park ontdekken.
Uitchecken tot 10:30 uur
De rest van de dag ben je natuurlijk wel van harte welkom bij de faciliteiten op het park.
De eindschoonmaak doen wij
Wij vragen je de accommodatie bezemschoon achter te laten, het afval weg te brengen, de vaatwasser uit te ruimen en het beddengoed te verzamelen.

Goed om te weten

Wifi
Op het gehele park kun je gebruik maken van gratis wifi.
Huisdieren
Huisdieren zijn welkom op het park én in een aantal van onze accommodaties. Kijk in de kenmerken van de accommodatie of selecteer je huisdier(en) in het reisgezelschap om te zien in welke accommodaties één of meerdere huisdieren mogen verblijven. Op het park moet je de hond aangelijnd houden, tenzij anders wordt aangegeven.
Wasserette
Er is op het park een wasserette met wasmachines en drogers aanwezig (tegen betaling).

Praktische info camping

Voor onze camping gelden onder meer andere aankomst- en vertrektijden. Meer hierover en andere praktische informatie specifiek gericht op onze camping vind je op de campingwebsite. 
Naar Camping

Faciliteiten en activiteiten

Bekijk op de faciliteitenpagina en in de Landal-app alvast wat er op en rond het park te doen is. In onze app vind je onder andere ook actuele openingstijden en kun je reserveringen doen. Naar de app Bekijk faciliteiten
Kijk voor álle info in de Landal-app Handig vóór en tijdens jouw verblijf

Digitale sleutel via de Landal-app

Open eenvoudig je accommodatie met de digitale sleutel. Wanneer je onderstaande stappen hebt voltooid kun je bij aankomst op het park direct doorrijden naar je accommodatie. Bekijk de video om de stappen in actie te zien.

Download de app en log in!

De Landal-app is eenvoudig te downloaden via de App Store of de Google Play Store. 

Checklist voor aankomst

De sleutel ontgrendel je door digitaal in te checken via de app en de checklist af te gaan.

Volg de stappen voor gebruik

Voor het gebruik van de digitale sleutel vragen we je locatievoorzieningen en bluetooth aan te zetten.

De deur ontgrendelen

Om de deur te openen houd je de telefoon tegen het slot. 
Bekijk de uitlegvideo

Bekijk jouw boeking

Alles rondom jouw boeking regel je eenvoudig op één plek. Wijzig je boeking, rond je betaling af en laat weten hoe laat je aankomt. Haal alles uit je verblijf.
Upgraden met leuke extra's Zo ben je van alle gemakken voorzien en hoef jij alleen maar te genieten van je vakantie.
Bekijk je accommodatie Kom te weten wat je kunt verwachten in je accommodatie en waar op het park je deze kunt vinden.
Reisgezelschap wijzigen Je kunt eenvoudig gegevens aanpassen of iemand aan jouw reisgezelschap toevoegen of verwijderen.
Mijn boeking