Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan of huur een fiets op het park. Met een stevig ontbijt bereidt u zich voor op een dag genieten in omgeving. Maak een prachtige tocht door de culturele en heuvelachtige omgeving. De lange afstandsroute ‘Montferlandse Toppen Wandelroute’ verbindt de 18 Montferlandse heuvels en biedt gevarieerde wandelroutes welke in gedeeltes gelopen kan worden.

Fietsen

Of u nu houdt van fietsen of wandelen, in de omgeving van het park kunt u alle kanten op. Vanaf het park fietst u kilometers natuurschoon tegemoet. In de Achterhoek ontdekt u de mooiste plekjes met de verschillende fietsroutes. Met het fietsroutenetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit. U kiest de punten die u wilt zien en maakt de route zo lang als u wenst.

Loop gerust even binnen bij de receptie voor meer informatie of tips. 

Wandelen

Verkiest u de wandelschoenen boven de fiets? Na een wandeling van 2,5 km vanaf het park loopt u de bossen in. Volbreng de Montferlandse toppen wandelroute. Maak een wandeling in het Bergherbos, speur op de stuwwal en ontdek de biologische akkers en gezellige dorpjes eromheen. Ontdek het groen van de natuur en geniet van de frisse boslucht.

Na een actieve dag geniet u van een drankje op het terras aan het meer, dineert u in Timber’s Brasserie of gaat u heerlijk gourmetten in de bungalow.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets

VeloPlus bike

Op het park bieden wij sinds een tijdje de VeloPlus bike aan. Door deze speciale fiets is het mogelijk voor rolstoelgebonden gasten om met een begeleider de natuur in te gaan. Via de kantelbare oprijplaat kan de rolstoel gemakkelijk op de fiets worden gereden en vervolgens worden vastgezet. Dit zorgt voor een veilige en unieke fietservaring door de omgeving! Voor meer informatie of het reserveren van de VeloPlus bike, kunt u contact opnemen met ons park.