Wandelen en fietsen

Trek je wandelschoenen aan of huur een fiets op het park. Met een stevig ontbijt bereid jij je voor op een dag genieten in omgeving. Maak een prachtige tocht door de culturele en heuvelachtige omgeving. De lange afstandsroute ‘Montferlandse Toppen Wandelroute’ verbindt de 18 Montferlandse heuvels en biedt gevarieerde wandelroutes welke in gedeeltes gelopen kan worden.

Fietsen

Of je nu houd van fietsen of wandelen, in de omgeving van het park kun je alle kanten op. Vanaf het park fiets je kilometers natuurschoon tegemoet. In de Achterhoek ontdek je de mooiste plekjes met de verschillende fietsroutes. Met het fietsroutenetwerk stippelt jij je eigen fietstocht uit. Je kiest de punten die je wilt zien en maakt de route zo lang als je wilt.

Loop gerust even binnen bij de receptie voor meer informatie of tips. 

Mountainbiken

Niet bang voor een uitdaging? In de heuvels van Montferland vind je een bosrijke route voor gevorderder mountainbikers. De 26 km lange route met hoogte verschillen is pittig, maar ook aan de minder gevorderde mountainbiker is gedacht. Er zijn namelijk op het parcours lussen gemaakt om de extra moeilijke delen te omzeilen. Op de tracks is een MBT-vignet verplicht. 

Wandelen

Verkies je de wandelschoenen boven de fiets? Na een wandeling van 2,5 km vanaf het park loop je de bossen in. Volbreng de Montferlandse toppen wandelroute. Maak een wandeling in het Bergherbos, speur op de stuwwal en ontdek de biologische akkers en gezellige dorpjes eromheen. Ontdek het groen van de natuur en geniet van de frisse boslucht.

Na een actieve dag geniet je van een drankje op het terras aan het meer, dineer je in Timber’s Brasserie of ga je heerlijk gourmetten in de bungalow.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park.
Reserveer een fiets