Wandelen en fietsen

Vanaf Landal Vierwaldstättersee kijkt u zo op de Alpenreuzen Rigi en Pilatus. Beklim de bergen naar de top of race met de mountainbike over de bergpaden. De Weg der Schweiz die langs de Vierwaldstättersee loopt is ook een bijzondere wandelroute. Het uitzicht is altijd even prachtig!

Of u nu houdt van fietsen of wandelen, de omgeving van het park biedt eindeloos veel mogelijkheden. Ga met de boot naar het plaatsje Luzern en breng een bezoekje aan het Verkehrshaus. In de stad Zürich is ook veel te doen, struinen door de leuke straatjes, cultuur snuiven en shoppen.

Maar er is meer... voor wandelaars is dit het ideale startpunt om door de Zwitsere Alpen te trekken. Wandel naar de Fronalpstock, een bergtop met uitzicht over de Zwitserse meren. De wandeltocht is 14 kilometer en start in Stoos. De wandelpaden rondom Morschach en Stoos zijn natuurlijk ook te gebruiken voor liefhebbers van Nordic Walking. Daarnaast heeft u de keuze uit routes met verschillende moeilijkheidsgraden.

In Emmetten vindt u een Bike Arena waar mountainbikers allerlei hindernissen trotseren. Zeker een uitdaging! Wilt u meer weten over wandel- en fietsroutes? Loop gerust eens langs de parkreceptie, wij helpen u graag verder.
Meer in de omgeving