Landal Vierwaldstättersee Swiss Holiday Park
6443 Morschach
Contact park +41-(0)41 825 5050 info@shp.ch

Bereikbaarheid

Parkeren
Het park is gedeeltelijk autovrij. Je kunt de auto parkeren (na)bij de accommodatie. Het specifieke aantal parkeerplaatsen per accommodatie lees je in de kenmerken van de accommodatie. Verblijf je in het autovrije gedeelte, dan kun je de auto na het in- of uitladen van jouw bagage op de centrale parkeerplaats parkeren.
Oplaadmogelijkheden elektrische auto
Op het park zijn laadstations aanwezig om jouw elektrische auto op te laden. 
Vignet
Als je Zwitserland binnenrijdt met de auto, houd er dan rekening mee dat je verplicht bent om een vignet en veiligheidsvest bij je te hebben. Vignetten zijn verkrijgbaar bij de ANWB (in Nederland) en bij tankstations en wegrestaurants in de buurt van de grens. Deze zijn geldig voor snelwegen en autowegen.

Aankomst & vertrek

Meld je bij aankomst op het park bij de receptie. Daar ontvang je de sleutel van je accommodatie en meer informatie. Kom je buiten de openingstijden van de receptie aan? Neem dan vooraf contact met ons op.
Inchecken vanaf 16:00 uur
Voor deze tijd mag je natuurlijk wel al gebruik maken van de faciliteiten op het park. Of de omgeving van het park ontdekken.
Uitchecken tot 10:00 uur
De rest van de dag ben je natuurlijk wel van harte welkom bij de faciliteiten op het park.
De eindschoonmaak doen wij
Wij vragen je de accommodatie bezemschoon achter te laten, het afval weg te brengen, de vaatwasser uit te ruimen en het beddengoed te verzamelen.

Goed om te weten

Wifi
Op het gehele park kun je gebruik maken van gratis wifi.
Huisdieren
Dit is een huisdiervrij park, huisdieren zijn op dit park niet toegestaan. 
Wasserette
Er is op het park een wasserette met wasmachines en drogers aanwezig (tegen betaling).

Faciliteiten en activiteiten

Bekijk op de faciliteitenpagina en in de Landal-app alvast wat er op en rond het park te doen is. In onze app vind je onder andere ook actuele openingstijden en kun je reserveringen doen. Naar de app Bekijk faciliteiten

Bekijk jouw boeking

Alles rondom jouw boeking regel je eenvoudig op één plek. Wijzig je boeking, rond je betaling af en laat weten hoe laat je aankomt. Haal alles uit je verblijf.
Upgraden met leuke extra's Zo ben je van alle gemakken voorzien en hoef jij alleen maar te genieten van je vakantie.
Bekijk je accommodatie Kom te weten wat je kunt verwachten in je accommodatie en waar op het park je deze kunt vinden.
Reisgezelschap wijzigen Je kunt eenvoudig gegevens aanpassen of iemand aan jouw reisgezelschap toevoegen of verwijderen.
Mijn boeking