Welkom op Landal Village l'Eau d'Heure

In dit glooiende decor verblijft u in sfeervolle bungalows. Vanaf de pier of het strand geniet u van het uitzicht. Sportievelingen kunnen zwemmen, vissen, kanoën, surfen of stand up paddlen. Kinderen springen op de airtrampoline en leven zich uit in de indoorspeelplaats. Het zwemparadijs met glijbaan, peuterbaden voorzien van speeltoestellen en het spraypark zorgen voor waterplezier tijdens uw vakantie.

Benieuwd waar u alles kunt vinden op het park? Check de plattegrond Parkplattegrond

Elke dag een nieuw avontuur

Elke dag zit vol met de leukste belevenissen op Landal Village l’Eau d’Heure. Wandel naar het openbare recreatiestrand waar u kunt vissen, kanoën en surfen. De kids leven zich uit in de indoorspeelplaats of op de midgetgolfbaan. Neem opa en oma ook gezellig mee, jong en oud zullen zich geen moment vervelen!
Ontdek alle pret

Gasten over het park

  • De medewerkers: 8,4
  • Omgeving: 8,2
  • Zwembad: 6,2
  • Restaurant: 6,7
  • Prijs / kwaliteit verhouding: 7,3

bekijk Landal Village l'Eau d'Heure op de kaart

Ontdek het met Ruben in de Ardennen

In de vroege morgen, voordat de zon opkomt, ontdekt Ruben Smit de prachtige omgeving van het Franstalige Ardennen vanuit Landal Village l'Eau d'Heure. Het uitgestrekte stuwmeer met oude bossen en serene stiltes zorgen ervoor dat u zich echt in het buitenland waant. Als het zonnetje doorkomt, ontwaken de huiszwaluwen en starten hun zoektocht naar klei. Wat maakt het zo bijzonder dat huiszwaluwen zich in grote getale in dit gebied bevinden? Ruben Smit legt het u uit in zijn nieuwste vlog over de Ardennen. Ontdek net als Ruben wat deze omgeving zo bijzonder maakt.
Bekijk de vlog van Ruben in de ArdennenWandelroute Ruben Smit

Kies uw eigen aankomstdag

Zelf uw aankomstdag bepalen? Op Landal Village l'Eau d'Heure kunt u voor korte verblijven (1 of 2 nachten) op elke gewenste dag aankomen op het park. Ideaal voor op doorreis bijvoorbeeld! Ook voor langere verblijven kunt u kiezen uit verschillende aankomstdagen. Boek nu uw flexibele verblijf via het Contact Center op 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).*

*Vakantieperiodes en feestdagen zijn uitgesloten van deze mogelijkheid.

Ontdek het zuiden

Het Franstalige Zuid-België heeft veel te bieden. Uitgestrekte meren voor watersporters en glooiende heuvels voor mountainbikers en wandelaars. Beleef een cultureel dagje in Mons, bezoek één van de vele grotten of mijnen in de omgeving of ga actief kayakken. Terug op het park ontspant u heerlijk met de voetjes omhoog.
Wandelen en fietsenOmgevingstips

Arrangementen en extra's

Maak uw verblijf compleet met een arrangement of één van de vele extra’s. De boodschappen bezorgd in uw accommodatie? Opgemaakte bedden en handdoeken bij aankomst? Reserveer uw arrangementen en extra’s eenvoudig samen met uw accommodatie. De onbezorgde vakantie kan beginnen!
Alle arrangementen

Green Key

Landal Village l’Eau d’Heure is gecertificeerd met een Green Key! Het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de gastvrijheidssector. Naast dat wij ons sterk maken voor het comfort van onze gasten en de kwaliteit van hun verblijf, zetten we ons in voor de natuur en de samenleving. 
Lees meer over de Green Key certificering

Andere vakantieparken in België

Ontdek regio Ardennen