Wandelen en fietsen

Geniet van het Zeeuwse natuurschoon. Maak een eindeloze strandwandeling of verken de uitgestrekte natuur om u heen met één van de vele fietsroutes. Ontdek het Zeeuwse landschap, samen of met het hele gezin. Trek uw wandelschoenen aan of ga op pad met een goed gevulde picknickmand achterop de fiets.

Wandelen

Vanuit uw bungalow loopt u zo de natuur in. Beklim de Zeepeduinen, ga vogels spotten in Boswachterij Westerschouwen en maak een heerlijke strandwandeling langs de Zeeuwse kust. Of verken het gezellige dorp
Burgh-Haamstede en breng een bezoek aan de vuurtoren ‘Westerlicht’ en de bekende Plompetoren.

Fietsen

Fietsplezier gegarandeerd in het Zeeuwse landschap. Fietsend door de bossen van Boswachterij Westerschouwen, over de vele dijken die Schouwen-Duiveland rijk is en langs de Oosterschelde. Eén ding is zeker, u komt telkens weer bij water uit. De karakteristieke Zeeuwse dorpjes maken uw rondje compleet. Met het knooppuntennetwerk stippelt u uw eigen fietstocht uit, zo kiest u de punten waar u langs komt en maakt u de route zo lang als u wilt. Makkelijk en leuk voor jong en oud.

Tip: fietsverhuur

U hoeft uw eigen fiets niet mee te nemen om tijdens uw verblijf de omgeving van het park te verkennen. Op Landal Resort Haamstede, direct tegenover het park, is het mogelijk om dames-, heren- en kinderfietsen te huren, maar ook skelters, e-bikes en meer. We maken het u graag gemakkelijk!