Wandelen en fietsen

Klaar om de natuur van het prachtige waddeneiland Vlieland te ontdekken?
Dat kan met één van de mooie wandel- of fietsroutes. Met de fiets bent u zo op het strand. Ga lekker uitwaaien aan zee of beklim de hoogste duin van de waddeneilanden, de Vuurboetsduin.

Wandelen

Echte wandelaars kunnen hun hart ophalen op Vlieland. Er worden regelmatig speciale activiteiten georganiseerd op het eiland. Volg één van de wandeltochten, ga mee schat graven of wandel in de natuur met een GPS-tocht. Als u een strandwandeling maakt, vergeet uw verrekijker niet. Het zou best kunnen dat u een paar zeehondjes spot.
Wandelroutes van Staatsbosbeheer

Fietsen

Als u er liever met de fiets op uit gaat, zijn er ook genoeg mogelijkheden. Volg de met schelpen verharde paden en verken het eiland. Geniet van het groen van de natuur. Doorkruis de bossen en beklim de duinen. Vanaf de duintoppen heeft u een prachtig uitzicht over het veelzijdige landschap.
Ontdek Vlieland op de fiets

Korting op uw huurfiets

Op het autoluwe Vlieland is de fiets het beste vervoermiddel. Huur een fiets en verken het eiland. Kiest u voor een dames- of herenfiets of liever een mountainbike? Als gast van Landal Vlieduyn krijgt u 10% korting wanneer u vooraf online reserveert en vermeldt dat u op Landal Vlieduyn verblijft. Fietsverhuur Jan van Vlieland vindt u tegenover de uitgang van de veerboot.