Eten en drinken

Verwen uzelf tijdens uw verblijf met de boodschappenservice. Zo kunt u heerlijk rustig wakker worden en hoeft u de deur niet uit voor het ontbijt. Zorgeloos genieten in uw appartement. Natuurlijk zijn er in Oost-Vlieland genoeg leuke restaurants waar u lekker kunt lunchen of dineren.
Meer eten en drinken

Eindeloos waterpret

Met de brede stranden is Vlieland een fijne vakantiebestemming. Beleef een heerlijke stranddag of plons in het water van zwembad Flidunen. In het zwembad kunt u baantjes trekken, maar er is ook een kleuterbad en een overdekte glijbaan.
Zwempret

Sport en spel

Omringd door strand, duinen en bos kunt u eindeloos wandelen en fietsen. Ook kunt u op Vlieland paardrijden, vliegeren of beachgolfen. Houdt u meer van actie? Ga dan kitesurfen, powerkiten of raften.
Alles over sport en spel

Omgeving

Landal Vlieduyn is de perfecte uitvalsbasis om het eiland te ontdekken. Wandelen, met de fiets of met een bus. Ervaar het eilandgevoel met uw haren
in de wind. Wandel naar het charmante dorpje Oost-Vlieland en geniet op een terras van een hapje en een drankje.
Omgevingstips

Wandelen en fietsen

Klaar om de natuur van het prachtige waddeneiland Vlieland te ontdekken?
Dat kan met één van de mooie wandel- of fietsroutes. Met de fiets bent u zo op het strand. Ga lekker uitwaaien aan zee of beklim de hoogste duin van de waddeneilanden, de Vuurboetsduin.
Meer wandelen en fietsen