Eten en drinken

Genieten van een culinaire verrassing? Schuif aan bij Panoramarestaurant Zuid Zoet Zout. Voor een drankje of gezonde lunch op het terras kunt u hier ook terecht. De kids smullen van een ijsje terwijl u geniet van het uitzicht over het Veluwemeer.

De faciliteiten worden ook gebruikt door de gasten van de naastgelegen camping en zijn beperkt geopend tijdens het laagseizoen.

Alles op een rijtje

Eten en drinken
  • Panoramarestaurant Zuid Zoet Zout
    • Terras
  • Afhaal- en snackshop
  • Supermarkt
  • Pizza & Pasta Pop-Up

Zuid Zoet Zout

Schuif aan in ons Panoramarestaurant Zuid Zoet Zout voor een lekkere verrassing van de kaart. Geniet van een lunch of diner met prachtig uitzicht over het Veluwemeer. Op zomerse dagen is dit ook een heel fijn plekje, op
het terras geniet u van de zon en proost u samen op een mooie vakantie.
Reserveer een tafel

Lekker makkelijk

Kies tijdens uw verblijf voor de makkelijke maaltijd. Haal na een middag waterpret een ijsje of ga een avondje friet eten met het hele gezin. Lekker en makkelijk eten hoort bij een zorgeloze vakantie. De lekkerste snacks en maaltijden haalt u bij de afhaal- en snackshop bij Panoramarestaurant Zuid Zoet Zout.

Geen zorgen om uw boodschappen

’s Ochtends verse broodjes of alle ingrediënten in huis halen voor een heerlijk maal. Voor al uw levensmiddelen kunt u terecht in onze SPAR supermarkt op het park. Er wordt een uitgebreid assortiment aan levensmiddelen aangeboden zoals brood, groenten, vlees en wijn. Dat is lekker makkelijk! Bij de receptie haalt u de leukste souvenirs voor thuis, streekproducten, Bollo-artikelen en alles voor de hengelsport.
Meer informatie