Wandelen en fietsen

Trek uw wandelschoenen aan of huur een fiets en ga op pad in de omgeving. Natuurliefhebbers halen hun hart op in het Harderbos, de ruige moerassen van Harderbroek of de vogelrijke Kievitslanden. Of verken de eeuwenoude bossen op de Veluwe. Geniet met het hele gezin van het veelzijdige landschap!

Ga er samen op uit in de omgeving, vanuit uw accommodatie wandelt u zo de natuur in. Fietsen rondom het Veluwemeer naar het pittoreske Elburg om daar een terrasje te pakken. Wandelen door het polderlandschap over dijken en langs weilanden. Samen eropuit en genieten van het groen van Flevoland.

Loop gerust langs bij de receptie voor toeristische informatie, wandel- en fietsroutes of tips!

Wandelen

In de jongste provincie van Nederland kunt u mooie wandelingen maken. Geniet in alle rust van het natuurschoon om u heen. Wandel door natuurgebied Het Harderbos en volg één van de wandelroutes. Leuk voor de kinderen, leuk voor u. Ook op de Veluwe kunt u alle kanten op, zowel actief als ontspannen. 

Fietsen

Als u liever met de fiets de natuur in trekt, zijn er verschillende fietsroutes mogelijk. Met een rondje Oostvaardersplassen ontdekt u de ruimte, water
en prachtige natuur. Deze route van ruim 35 kilometer leidt u langs ruige moerassen, misschien spot u wel een edelhert! Of fiets langs de hotspots uit de film De Nieuwe Wildernis. De veldregisseur en cameraman van de film is uw gids.
Fietsroutes Oostvaardersplassen

Digitale fietsroutes

Ontdek Flevoland met een digitale fietsroute. Upload een digitale route op uw MP3-speler en onderweg kunt u op verschillende punten geluidsfragmenten afspelen. Kom meer te weten over de culturele bezienswaardigheden, historische punten en dat ene gezellige theehuisje. De fietsroutes download u gratis van www.themaroutes.nl of huur een MP3- speler met hierop alle digitale routes bij een VVV kantoor in Flevoland.

Fietsverhuur

Ontdek de omgeving van ons park op één van onze fietsen. Eén met zeven versnellingen, een E-bike of een mountainbike bijvoorbeeld. 
Er is voor iedereen een passende fiets en reserveren gaat heel eenvoudig online. Ook is er een ruim assortiment kinderfietsen en accessoires aanwezig op ons park. 
 
Reserveer een fiets