Sport en spel

Kijk of er een echte boogschutter in u schuilt, bouw een hut met familie en vrienden of stuiter rond in een opblaasbare bodyzorbing-bal. Probeer de sport en activiteit die bij u past op Landal Woodland Lakes.

Kom in beweging!

Sport en spel
  • Boogschietbaan
  • Body Zorbs
  • Visvijver
 

Boogschieten

Boogschieten doet u op Woodland Lakes in spelvormen die speciaal zijn ontwikkeld voor koppels, gezinnen en groepen: de boogschietinstructeurs helpen u uw doelen te raken en uw boogschietvaardigheden te ontwikkelen.  

Body Zorbing

Spannend en hilarisch, dat is bodyzorbing in een notendop. Zittend in een gigantische opblaasbare bubbel speelt u al rollend, buitelend en stuiterend verschillende spellen. Pret verzekerd. 

Vissen

Rondom het park liggen, zoals de naam al doet vermoeden, de 13 Woodland Fishing Lakes. Liefhebbers van een ochtendje vissen kunnen hier hun hart ophalen. U vangt hier allerlei verschillende vissoorten, van karper tot voorn, van baars tot barbeel.  

Golf

Op een kleine drie kwartier rijden van het park vindt u een uitdagende 18-holes golfbaan. Deze golfbaan ligt aan de rand van het schilderachtige Richmond en biedt golvende greens, ultramoderne lessen, een bar en een restaurant.