Bootverhuur

De prachtige parkomgeving verkennen kan op allerlei manieren, maar wordt wel heel speciaal vanaf het water. Een fluisterboot of waterfiets huren kan gewoon naast het park, dus trek er vanuit je bungalow op uit over kronkelige meertjes, beekjes en plassen richting een van de omringende plaatsjes. Genieten op het water! 

Wandelen en fietsen

Een tochtje langs het water is in de omgeving van Zuytland Buiten zo gemaakt. Het park ligt naast het riviertje De Bernisse (en bijbehorend, gelijknamig natuurgebied) waar bossen, beekjes, meertjes en plassen elkaar in hoog tempo afwisselen. Trek de stevige schoenen aan of spring op de tweewieler en geniet van het groen of bezoek een van de schattige, historische dorpjes in de omgeving, zoals Oud-Beijerland bijvoorbeeld. 

Fietsverhuur

Op een sportieve manier ontdekken wat er in de buurt te zien en beleven is doe je het comfortabelst op de tweewieler. Je huurt op het park alles van sportieve heren- en damesfietsen tot kinderfietsen. Alvast een hele fijne trip gewenst! Wandel- en fietsroutes zijn beschikbaar bij de informatiebalie.

Eten en drinken

Verse broodjes bij het ontbijt? Met de broodjesservice bestel je ze een dag van tevoren bij de receptie waar ze de volgende ochtend voor je klaarliggen. Lekker makkelijk toch? Voor een avondje uit eten loop je in 10 minuten naar het dorpje Zuidland of pak je de auto naar Rotterdam (half uur rijden) of historisch vestingstadje Brielle (kwartiertje rijden).