Bezoek ZooParc Overloon

In ZooParc Overloon kunt u veel bijzondere diersoorten in een prachtige, natuurlijke omgeving ontmoeten. Van stoere baardapen tot prachtige flamingo's en van indrukwekkende cheetahs tot rode panda's. Alle dieren zijn van vlakbij te bewonderen. Dit zorgt voor unieke momenten die u niet snel zult vergeten!

Volop natuurlijke ruimte

De dierenverblijven op ZooParc Overloon zijn ruim en natuurlijk ingericht. Ook zijn er een aantal unieke verblijven waar de bezoekers doorheen mogen lopen, zoals de Aziatische Maidan en het Lemureneiland. Omtmoet ringstaartmaki's, antilopen, pelikanen en herten. Er is genoeg te zien!

Oog in oog met de dieren

In dit dierenpark bekijkt u de dieren van heel dichtbij! Het park heeft verrassende uitkijkpunten waardoor u plotseling oog in oog staat met exotische diersoorten. Een bijzondere ervaring! Maak kennis met de snelste landdieren ter wereld, de cheetahs.Ontmoet de Indische antilopen en bezoek de witnekkraanvogels.

Van alles te beleven

Het hele jaar door worden er diverse activiteiten georganiseerd. Op pad met een spannende speurtocht, laat je schminken als je lievelingsdier of test hoeveel je weet van de dieren in de Zoo Quiz. Kruip in de huid van een dierverzorger, beleef een avontuur met de dieren in de poppenkast, help mee met het opgraven van reusachtige mammoetbotten of kom alles te weten over de dieren tijdens de Zoo Times.

Zoo Times

Tijdens Zoo Times kunt u het gedrag van de dieren goed volgen. De dierverzorger vertelt allerlei interessante feitjes en weetjes over de dieren
en hun levensstijl. Ga langs bij de kleine panda of leer meer over de dwergnijlpaarden. Stel uw vragen aan de verzorger en kom alles te weten
over de dieren. Gedurende de dag kunt u verschillende Zoo Times bijwonen.

Parken nabij ZooParc Overloon

Park Afstand Regio Plaats
Landal De Vers 2 km Noord-Brabant Overloon
Landal Domein de Schatberg 27 km Limburg Sevenum
Landal De Lommerbergen 50 km Limburg Reuver

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest voordelige aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatie faciliteiten

Filters :
  • Parken in de buurt van ZooParc Overloon
Bezig met het ophalen van data...

Landal De Lommerbergen Reuver, Limburg, Nederland

Park op de kaart
  • 502 bungalows
  • Subtropisch Waterparadijs
  • Overdekte Park Plaza
vanaf 227
Nu vanaf 139
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.

3 nachten - 29 Juni 2018

Landal Domein De Schatberg Sevenum, Limburg, Nederland

Park op de kaart
  • 170 bungalows, deels gelegen aan het water
  • Overdekt en openluchtzwembad
  • Faciliteiten voor het hele gezin
vanaf 389
Nu vanaf 299
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. en kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 1,40 p.p.p.n.

3 nachten - 29 Juni 2018

Landal De Vers Overloon, Noord-Brabant, Nederland

Park op de kaart
  • 211 accommodaties
  • Vernieuwd overdekt zwembad
  • Diverse binnen- en buitenfaciliteiten
vanaf 290
Nu vanaf 169
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 26 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p., kinderbedlinnen € 6,95 p.p., toeristenbelasting € 1,14 p.p.p.n.

3 nachten - 29 Juni 2018