Ontdek de veelzijdige natuur

Samen op vakantie in het noordwestelijke gedeelte van Sauerland, trek met het gezin de natuur in om het veelzijdige Natuurpark Sauerland-Rothaargebirge te verkennen. Bos, heuveltoppen, rivieren, valleien en rotswanden. Het park is ontstaan in 2015 door samenvoeging van Nationaal Park Homert, Ebbegebirge en Rothaargebirge. Hier vindt u de grootste culturele grot van Duitsland. Natuurpark Sauerland-Rothaargebirge ligt vlakbij Landal Winterberg.

Eindeloze wandelingen

De natuur in met één van de vele wandelroutes. Volg de goed gemarkeerde paden met prachtige uitzicht. Bepaal zelf uw afstand en startpunt. Ontdek het groen om u heen en als u tijdens het wandelen even wil uitrusten, strijkt u neer op een van de bankjes onderweg om te picknicken en van het weidse vergezicht te genieten.

Stuwmeren

Ook sportievelingen kunnen hun hart ophalen. De watersportmogelijkheden
zijn eindeloos op de stuwmeren Sorpesee en Henntalsperre. Maar ook op
het Felsenmeer, het Hönnetal en de Balver Höhle. Zeilen, surfen, kanoën, waterfietsen of een boot huren. Relaxen op het strand en zwemmen kan ook. Terwijl de kids spelen in de speeltuin aan de rand van het meer.

Ontdek de Heinrich grot

Bezoek de grootste culturele grot van Duitsland. De Heinrich grot is een druipsteengrot in Hemer in het noorden van Sauerland in Noordrijn-Westfalen. Herbeleef de geschiedenis en ontdek het ontstaan van deze grot. Ook zijn hier skeletten van zoogdieren gevonden, waaronder verschillende skeletten van grote beren. Hiervan is er één te bewonderen in de grot. Leuk en leerzaam voor jong en oud.

Cultuur snuiven

Als u een cultuurliefhebber bent, kunt u uw hart ophalen met een bezoek aan
het Affeln klooster, Schloss Laer, een gezellig vakwerkdorpje of één van de verschillende musea en tentoonstellingen. De mogelijkheden zijn eindeloos, er is voor ieder wat wils!

Uw vakantie

De prijs is mede afhankelijk van verblijfsduur en aankomstdatum. Als deze niet zijn geselecteerd wordt het meest voordelige aanbod getoond van de komende 2 maanden:

Land en Regio
OK
Land en Regio
Aankomstdatum
Periode

Weekend

Week

Midweek

Anderhalve week

Twee weken

Periode
OK
Aankomstdatum
Reisgezelschap
OK
Reisgezelschap

Land/Regio

Omgeving

Park

Parkfaciliteiten

Parkactiviteiten

Accommodatie

Accommodatiegrootte
Accommodatie - Speciale accommodaties
Accommodatie - Algemeen

Accommodatie faciliteiten

Labels
Indeling
    • meer voorkeuren
    • minder voorkeuren
Accommodatiefaciliteiten
Filters :
  • Parken in de buurt van Natuurpark Sauerland-Rothaargebirge
Bezig met het ophalen van data...

Landal Winterberg Winterberg, Sauerland, Duitsland

Park op de kaart
  • 200 chalets
  • Overdekt zwembad met peuterbad
  • Café-Bistro Woods
v.a. 349
Nu v.a. 239
Info & Boeken

Prijzen zijn exclusief € 27,50 (vanaf 2020: € 28) reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplichte bedlinnen € 7,95 p.p. (vanaf 2020: € 8,50) en kinderbedlinnen € 6,95 p.p. (vanaf 2020: € 7,50), toeristenbelasting vanaf 16 jaar € 2,50 p.p.p.n..

3 nachten - 06 September 2019