Skilessen Landal Winterberg

Als gast van Landal GreenParks ontvang je 5% korting op een reservering voor een ski- of snowboardcursus, die voor aankomst op het park wordt gemaakt.

Let op: Je moet ten minste twee weken voor je aankomst reserveren, anders kan jouw reservering niet meer in behandeling worden genomen. Kom op de dag van aankomst langs om jouw skiles te bevestigen/betalen. Je ontvangt ook informatie over de cursustijden.

De skischool is dagelijks geopend van 08:45 - 16:00 uur, dinsdag en vrijdag van 08:45 - 20:00 uur (alleen met schijnwerper). Als je buiten de openingstijden aankomt, heb je de mogelijkheid om de volgende dag om 9.00 uur jouw reservering te bevestigen. Als je dit niet bevestigt, wordt jouw reservering geannuleerd.

Meer informatie vindt je hier.
Skiverhuur 
Skischule Poppenberg is een regionale aanbieder waar wij mee samenwerken. Skischule Poppenberg voert de skilessen onder eigen verantwoording uit. Eventuele contractuele verbintenissen ga je aan met Skischule Poppenberg en niet met Landal GreenParks. Landal GreenParks accepteert voor deze activiteiten geen aansprakelijkheid.

De cursussen beginnen om 09:00, 11:30 en 14:00 uur. Skilessen kunnen worden gevolgd vanaf 5 jaar, snowboardlessen vanaf 10 jaar.

Vul onderstaand reserveringsformulier per persoon in