Unplugged sessie van DI-RECT op Marker Wadden
Muziek maken, midden in de natuur, buiten het broedseizoen, puur en zonder geluidsversterking. De Haagse band DI-RECT speelt bij zonsondergang de sterren van de hemel op het eiland Marker Wadden. Kijk en luister mee op het YouTube kanaal van DI-RECT en beleef deze unieke combinatie van muziek en natuur. De stream is vanaf zaterdag 9 september 2023, 20:00 uur te zien. En is een jaar lang beschikbaar.
Dutch beach
Ontdek Marker Wadden virtueel
De Unplugged sessie van DI-RECT is opgenomen op Marker Wadden. Een nieuw stukje Nederland, aangelegd door Natuurmonumenten om de natuur te herstellen. Op en rond de eilanden leven veel verschillende planten, vogels en vissen. En er is muziek! Zonder geluidsversterking natuurlijk, zodat de natuur ongestoord blijft. Het optreden van DI-RECT is een cadeau van Landal GreenParks en Natuurmonumenten voor alle muziek- en natuurliefhebber om de natuur in de spotlight te zetten. Ontdek Marker Wadden virtueel en geniet!
Een unieke samenwerking
Slapen in een eilandhuisje

Ben je geïnspireerd geraakt tijdens het kijken van de Unplugged sessie van DI-RECT en wil je zelf slapen in een eilandhuisje? Op Marker Wadden beleef je een unieke off grid ervaring. De huisjes zijn energieneutraal en toch voorzien van alle luxe. De volledige opbrengst van de verhuur wordt door Landal GreenParks teruggegeven aan Natuurmonumenten. Zo draag je bij aan het behoud en de verdere ontwikkeling van dit unieke stukje natuur in Nederland. Een dagje Marker Wadden ontdekken kan natuurlijk ook. Je boekt de boot eenvoudig online!

Ontdek de eilandhuisjes >
Fotografie: Nathan Reinds