Hoe is de situatie in Denemarken, Oostenrijk en Zwitserland?

Denemarken
Alle vakantieparken in Denemarken zijn met de nodige aanpassingen weer open. Wij nemen gepaste maatregelen om je een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal jouw vakantie er iets anders uit zien dan je gewend bent.

Kijk op onze maatregelen pagina voor alle genomen maatregelen op onze vakantieparken. Voor reisadviezen vanuit de lokale overheid en de speciale corona-omboekflexibiliteit verwijzen we je naar onze Zorgeloos boeken pagina. Doe voordat je terugreist naar Nederland eerst de quarantaine reischeck.

Oostenrijk
Onze vakantieparken in Oostenrijk zijn geopend. Niet alle faciliteiten en activiteiten kunnen op dit moment worden aangeboden. Op onze maatregelen pagina lees je de actuele informatie over de maatregelen die genomen zijn op de parken en ook over testverplichting. Doe voordat je terugreist naar Nederland eerst de quarantaine reischeck.

Zwitserland
Alle vakantieparken in Zwitserland zijn met de nodige aanpassingen open. Wij nemen gepaste maatregelen om je een onbezorgd verblijf te bieden. Met de aanpassingen die wij op onze parken hebben doorgevoerd zal jouw vakantie bij Landal GreenParks er iets anders uit zien dan je gewend bent.

Voor reisadviezen vanuit de lokale overheid en de speciale corona-omboekflexibiliteit verwijzen we je naar onze Zorgeloos boeken pagina. Doe voordat je terugreist naar Nederland eerst de quarantaine reischeck.