Landal App

Direct te downloaden. Handig vóór en tijdens je vakantie.
iOS Android
Boekingsoverzicht
Parkinfo bekijken
Extra's reserveren

Praktische informatie altijd bij de hand

Alles over jouw boeking

Altijd bij de hand
In de Landal-app zie je jouw boeking in een handig overzicht. Zo zie je met hoeveel reisgenoten je wanneer op vakantie gaat, en waarheen! Het adres van het vakantiepark en de locatie van jouw accommodatie zie je hier ook terug. En tijdens je verblijf raadpleeg je de app voor de openingstijden van bijvoorbeeld het restaurant of het zwembad, reserveer je tickets voor een uitje in de buurt of huur je een fiets.

En meteen door naar je accommodatie
Inchecken kun je thuis of onderweg al regelen. In een paar stappen op je smartphone. Zo kun je meteen doorrijden naar jouw vakantiehuis en begint het grote genieten. Heb je een digitale sleutel, dan kun je direct door naar je accommodatie. Anders ligt de sleutel voor je klaar bij de receptie.

Je route naar je verblijf

Op een interactieve kaart
De interactieve kaart in de Landal-app brengt je naar jouw vakantiehuis, bungalow, safaritent of camperplek. Je ziet je huidige locatie en de ligging van je verblijf op het park. De app wijst je de weg. De kaart is ook handig tijdens je verblijf. Zo vind je in een handomdraai de faciliteiten op het park terug. Van zwembad tot restaurant en speeltuin!
Gemak van een digitale sleutel

Op steeds meer vakantieparken open je de deur van jouw accommodatie via de Landal-app. Deze digitale sleutel is terug te vinden in de Landal-app vanaf 6 dagen voor aankomst, nadat je digitaal hebt ingecheckt. Zo heb je de 'sleutel' altijd bij de hand op jouw mobiele telefoon. Bij aankomst rijd je direct door naar je accommodatie en kan jouw vakantie meteen beginnen!

Zo werkt het
Vooraf regelen, ter plekke genieten

App downloaden

Jouw vakantie bij Landal