| Nieuws

Landal Résidence Westduin: rust, luxe en ruimte in de Noordhollandse duinen

De bouw van de nieuwe kustbestemming van Landal GreenParks in Noord-Holland, Landal Résidence Westduin, vordert gestaag. Het gebouw met 18 hoogwaardige luxe appartementen, gelegen in de prachtige duinen van Sint Maartenszee (gemeente Schagen), op korte loopafstand van het zandstrand aan de Noordzee, opent komend voorjaar de deuren. Vanaf vandaag kan er worden geboekt voor aankomsten vanaf 15 april 2022.

Sint Maartenszee biedt alle ingrediënten voor een rustige vakantie, weg van de drukte. Voor kinderen zijn er veel leuke activiteiten en attracties. Bij de appartementen ligt een uitkijkpunt in de duinen. De strandopgang ligt direct bij de appartementen. Van daaruit is het over het geasfalteerde pad 10-15 minuten lopen (of 3 minuten fietsen) naar de twee strandtenten aan het begin van het mooie strand van Noord-Holland.

Landal Résidence Westduin heeft drie verschillende types hoogwaardig uitgevoerde appartementen; type Tuinlodge heeft een eigen terras, type Duinzicht biedt uitzicht op duinen en zee, type Penthouse op de bovenste twee verdiepingen van het gebouw is uitgerust met een sauna en biedt een schitterend uitzicht op zee. 

Landal Résidence Westduin is een ideale luxe bestemming om lekker relaxed te genieten van het strand en de zee. Natuurliefhebbers kunnen volop genieten van de vele wandel-, fiets- en mountainbikeroutes door de duinen, langs de bollenvelden en het strand. Op korte afstand liggen schilderachtige Noord-Hollandse plaatsen als Alkmaar, Schagen, Schoorl en Bergen met diverse winkelmogelijkheden en culturele activiteiten.